5 pasi, akinek sosem lenne szabad visszaírnod - még ha nehéz is megállni

Írta: ,

Nehéz megállni, hogy ne írjunk vissza annak a srácnak, akibe fülig szerelmesek vagyunk, pedig néha ez lenne a legjobb döntés ránk nézve. Ha másért nem, már csak azért is, mert van, aki tényleg nem érdemli meg az időnket. Ezt pedig idővel te is belátod majd: most eláruljuk, ki az a pasi, akinek soha többet nem lenne szabad visszaírnod!

Aki tőled várja a témákat Kép forrása: etsy.com

1/5 Aki tőled várja a témákat

Soha ne írj vissza annak a srácnak, aki minden alkalommal tőled várja el, hogy irányítsd a beszélgetést.

Aki vagy megvárja, hogy folyamatosan feldobd a (számára) érdekes témákat, vagy szimplán hagyja, hogy a beszélgetés véget érjen egy hangulatjellel, mert nem reagál semmi mást az üzenetedre.

Mert ő az, akinek nem is fontos, hogy életben tartsa a társalgást, és emiatt még minimális erőfeszítést sem hajlandó tenni.

Aki nem érdeklődik irántad Kép forrása: malemodelscene.com

2/5 Aki nem érdeklődik irántad

Ne írj vissza annak a srácnak se, aki mindig csak egy-két szavas válaszokat küld az üzeneteidre, ha olyan témát dobsz fel, ami számodra lenne fontos.

Aki elvárja tőled, hogy végighallgasd a hosszú monológjait a személyes problémáiról, de amint te szeretnél valamit mesélni, letudja a választ egy "ne is foglalkozz vele" szöveggel, vagy még rosszabb, egy szimpla szmájlival.

Mert valójában nem a te személyiséged fontos számára, hanem az, hogy lelkitámaszt nyújts neki...

Aki megvárat téged

3/5 Aki megvárat téged

Felejtsd el azt a pasit, aki miatt azt fontolgatod, hogy mondvacsinált indokkal küldesz még egy üzenetet, mert órákig, sőt, napokig kell várnod a válaszára.

Aki miatt azon gondolkodsz, hogy talán veled van a baj: hogy nem vagy elég izgalmas vagy érdekes, esetleg béna beszélgetőtárs lennél. Hiszen nem vagy az!

Ha valaki miatt képes vagy magadra haragudni, holott te tényleg minden tőled telhetőt elkövettél azért, hogy fenntartsd az érdeklődését, inkább engedd el. Hiszen biztos, hogy nem érdemel meg téged!

Aki nem tud dönteni Kép forrása: thefashionisto.com

4/5 Aki nem tud dönteni

Ne írj annak a srácnak, aki egyik nap még kedves üzenetekkel bombáz, és azt érezteti veled, hogy te vagy számára az Igazi, majd a következő nap se szó se beszéd eltűnik a föld felszínéről.

Aki nem képes döntésre jutni saját magában, és hajlandó emiatt téged akár lelkileg a padlóra küldeni, csak azért, mert hirtelen felindulásból rád vágyik.

Mert fontos tudnod, hogy valójában nem is téged akar, hanem egy társat, amikor épp egyedül érzi magát...

Aki nem ad őszinte választ Kép forrása: for-redheads.tumblr.com

5/5 Aki nem ad őszinte választ

Ne írj vissza annak a férfinek, aki sosem ad neked egyenes válaszokat.

Aki mesteri módon kikerüli a kérdéseidet arról, hogy épp merre jár és kivel találkozik, mert nem akarja, hogy kiderüljön, mit csinál valójában. Aki nem szeret megosztani magáról személyes dolgokat, mert nem akar megnyílni előtted.

És végképp ne válaszolj annak a pasinak, aki nem hajlandó elárulni, pontosan mi van köztetek. Mert ha valaki tényleg, őszintén veled szeretne lenni, az az ember ezt tudni is fogja!