5 meglepő dolog, ami a pasik szerint nagyon szexi egy nőben

Pölz Kitti
Írta: ,

Apró szeplők, kicsi ráncok, lenőtt haj, körömparák – mi, nők sajnos hajlamosak vagyunk katasztrófaként megélni még a legkisebb „szépséghibáinkat” is, hiszen tökéletesnek, de legalábbis makulátlannak szeretnénk tűnni a nap legnagyobb részében. Mivel ez nem mindig sikerül, sőt örömünnep, amikor elérjük, csomószor előfordulhat, hogy a kelleténél elégedetlenebbek leszünk magunkkal, mondván: „melyik pasinak kell egy ennyire tökéletlen nő, mint én?

Nos, a helyzet az, hogy szinte az összesnek – rengeteg férfinak kifejezetten tetszenek azok a tulajdonságok, amiket mi botrányosnak, sőt elfogadhatatlannak élünk meg, de legalábbis szorongunk miattuk... Oké, nem az a lényeg, hogy minden pasinak tetsszünk, inkább az, hogy magunkkal elégedettek legyünk – de azért nem hangzik rosszul a dicséret sem, ugye? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit ők kifejezetten szeretnek rajtunk!

A kóc Kép forrása: unsplash.com

Lehet, hogy te „élére vasaltan" szereted legjobban a hajad, sőt, a hajcsavaróiddal is bármennyi időt eltöltenél, de gondoltad volna, hogy ez a pasiknak kicsit sem fontos?

Ők imádják, ha kicsit kócosak vagyunk, valahogy nekik ez a természetes és igazán vad, vonzó frizura.

Úgyhogy legközelebb, ha nem sikerül szuperül belőnöd a hajad, inkább csak túrj bele és menj tovább – vonzani fogod a tekinteteket, arra mérget vehetsz!

Valószínűleg te sokkal magabiztosabbnak érzed magad full sminkben, a pasik mégsem erre indulnak be igazán: nekik a természetes arcod sokkal jobban tetszik, mint a vakolattal eltakart megjelenésed!

Imádják a szeplőket, az apró nevetőráncokat és mindent, amit te hibának élsz meg – oké, egy kis BB-krém játszik, ha randira mész, de ne vidd túlzásba a sminkelést, nem kell mindent eltakaró alapozással és füstös szemekkel megjelenned...

Mert neki te tetszel, nem a sminktudásod!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra