Pasik mesélnek: „Ilyen randit szerveztem a barátnőmnek” (X)

Póta Szilvia
Írta: ,

Mi, nők, szinte ki vagyunk éhezve a romantikára, így nem csoda, hogy legtöbbször azzal lehet minket leginkább levenni a lábunkról, ha egy férfi figyelmes. A romantikának többféle formája van: lehet egy gyertyafényes vacsora, egy ötletes délutáni program, vagy akár egy régóta áhított ajándék is. Ezek az apró gesztusok mind azt üzenik, hogy fontosak vagyunk a másiknak, aki gondol ránk, és értékel minket. Íme néhány romantikus randiötlet maguktól a pasiktól, akik elmesélik, hogyan próbálták elkápráztatni választottjukat!

Szülinapi meglepetés Kép forrása: junebugweddings.com

A 18. születésnap mindenki életében mérföldkőnek számít, ezért Péter (22) úgy gondolta, emlékezetéssé teszi azt barátnője számára.

Bár alapjában véve nem igazán vagyok romantikus alkat, szerettem volna valamivel különlegessé tenni a párom születésnapját. Az este első felére asztalt foglaltattam egy étterembe, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt egész Budapestre. Később otthon egy kis kincsvadászat formájában adtam át az ajándékot a barátnőmnek, akinek különböző nyomok, és elrejtett üzenetek alapján kellett eljutnia a meglepetéshez. Mindkettő nagy sikert aratott!

Piknik a Városligetben Kép forrása: momsconfession.com

Gergő (27) esete bizonyítja, hogy nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia valakinek ahhoz, hogy romantikus randevút szervezzen a párjának, mindössze némi találékonyságra, illetve egy kis kreativitásra van szükség!

Még csak néhány hónapja jártunk a barátnőmmel, amikor elhatároztam, hogy meglepem valamivel, és pikniket szervezek a Városligetbe.

Sajnos a főzés nem annyira az én asztalom, egyszerű szendvicseket pedig mégsem pakolhattam be a kosárba, így némi keresgélés és ötletelés után úgy döntöttem, pizzát rendelek a NetPincér mobil applikációjának segítségével a parkba. Tökéletes délutánt töltöttünk el együtt! A pizzát egy pléden, egy üveg pezsgő kíséretében fogyasztottuk el, miközben beszélgettünk, és élveztük a természetet!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019