Pasik mesélnek: „Ilyen randit szerveztem a barátnőmnek” (X)

Írta: ,

Mi, nők, szinte ki vagyunk éhezve a romantikára, így nem csoda, hogy legtöbbször azzal lehet minket leginkább levenni a lábunkról, ha egy férfi figyelmes. A romantikának többféle formája van: lehet egy gyertyafényes vacsora, egy ötletes délutáni program, vagy akár egy régóta áhított ajándék is. Ezek az apró gesztusok mind azt üzenik, hogy fontosak vagyunk a másiknak, aki gondol ránk, és értékel minket. Íme néhány romantikus randiötlet maguktól a pasiktól, akik elmesélik, hogyan próbálták elkápráztatni választottjukat!

Szülinapi meglepetés Kép forrása: junebugweddings.com

1/5 Szülinapi meglepetés

A 18. születésnap mindenki életében mérföldkőnek számít, ezért Péter (22) úgy gondolta, emlékezetéssé teszi azt barátnője számára.

Bár alapjában véve nem igazán vagyok romantikus alkat, szerettem volna valamivel különlegessé tenni a párom születésnapját. Az este első felére asztalt foglaltattam egy étterembe, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt egész Budapestre. Később otthon egy kis kincsvadászat formájában adtam át az ajándékot a barátnőmnek, akinek különböző nyomok, és elrejtett üzenetek alapján kellett eljutnia a meglepetéshez. Mindkettő nagy sikert aratott!

Piknik a Városligetben Kép forrása: momsconfession.com

2/5 Piknik a Városligetben

Gergő (27) esete bizonyítja, hogy nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia valakinek ahhoz, hogy romantikus randevút szervezzen a párjának, mindössze némi találékonyságra, illetve egy kis kreativitásra van szükség!

Még csak néhány hónapja jártunk a barátnőmmel, amikor elhatároztam, hogy meglepem valamivel, és pikniket szervezek a Városligetbe.

Sajnos a főzés nem annyira az én asztalom, egyszerű szendvicseket pedig mégsem pakolhattam be a kosárba, így némi keresgélés és ötletelés után úgy döntöttem, pizzát rendelek a NetPincér mobil applikációjának segítségével a parkba. Tökéletes délutánt töltöttünk el együtt! A pizzát egy pléden, egy üveg pezsgő kíséretében fogyasztottuk el, miközben beszélgettünk, és élveztük a természetet!

Romantikus filmnézős este Kép forrása: oncewed.com

3/5 Romantikus filmnézős este

Persze nem kell mindig kimozdulnunk a lakásból ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a párunkkal, és meghitt hangulatot teremtsünk. Időnként nincs is annál jobb, mint elheverni a kanapén és megnézni együtt egy romantikus filmet! Egy hétköznap estét is könnyedén különlegessé varázsolhat az ember egy kis figyelmességgel.

Már régóta együtt élünk a párommal, aki egy időben rendkívül stresszes időszakot élt át a munkahelye miatt. Egyik este szerettem volna meglepni valamivel, és ezáltal elterelni a figyelmét az irodai problémákról. Vacsorát és csokifondüt készítettem neki. Utóbbit együtt fogyasztottuk el a tévé előtt, miközben megnéztünk egy romantikus filmet” – Ádám (28).

Kirándulás a hegyekben Kép forrása: wandering.tv

4/5 Kirándulás a hegyekben

Régóta terveztem, hogy meglepem valamivel a barátnőmet az egyéves évfordulónk alkalmából, és mivel mindketten szeretjük a természetet, ezért arra gondoltam, sátrazni viszem a hegyekbe a hétvégére.

Estére tartogattam a meglepetést. Kinéztem előre egy romantikus kis rétet, ahova általában gyakran szerveztek csillagtúrákat is.

Az egész napos kirándulás után csodálatos élmény volt együtt a csillagokat nézni, miközben beszélgettünk és sütögettünk” – Gábor (30).

Randi a fellegekben Kép forrása: popsugar.com

5/5 Randi a fellegekben

Vannak azonban, akik a klasszikus randi programok helyett inkább a kalandokat részesítik előnyben.

A gyertyafényes vacsora szerintem mostanra nagyon elcsépeltté vált. Én olyan maradandó élménnyel akartam meglepni a páromat az évfordulónk alkalmából, amely azáltal, hogy mindkettőnk számára újdonság, közelebb visz minket egymáshoz. Végül hosszas töprengés után a hőlégballonozás mellett döntöttem. Utólag visszanézve, jó választásnak bizonyult. Felejthetetlen élmény volt a magasból elénk táruló város látványa!” – Olivér (27).