Miért szívódnak fel a pasik nyomtalanul egy randi után? Most elárulják!

Írta: ,

Képzeld el az alábbi helyzetet: megismerkedsz egy sráccal, sokat beszélgettek a neten, a randi szinte forgatókönyv szerint alakul, majd egyszer csak puff – Mr. Tökéletes hirtelen felszívódott. Sehol egy hívás, vagy egy üzenet, amiben elárulja, mi történt. Egyszerűen csak egyik napról a másikra eltűnik, mint akit kitöröltek az egész univerzumból; és még a te megkeresésedre sem reagál. Ha voltál már ilyen helyzetben, pontosan tudod, milyen gondolatok kavarognak benned. Vajon te rontottál el valamit? Esetleg nem vagy elég vicces/szép/okos? Most megkérdeztünk öt srácot, szerintük mi lehet a nagy eltűnés hátterében!

Távkapcsolat kizárva? Kép forrása: flickr.com

„Én csak egyszer választottam ezt a megoldást. A neten elkezdtem ismerkedni egy csajjal, már egy ideje beszélgettünk, elég sokat, de végül a távolság miatt úgy döntöttem, hagyom a dolgot.

Nehéz volt összehozni a találkozókat, távkapcsolatot pedig nem akartam, nem igazán hiszek bennük. De persze nem csak ez lehet az oka annak, ha valaki felszívódik.

Egy barátom például azért tűnt el egyszer, mert lelki gondjai voltak épp, és inkább arra akart fókuszálni, ebbe pedig nem szívesen avatta volna be a lányt, akivel ismerkedett.” – Zsolt (27), fotós

Félelem a reakciótól Kép forrása: stylishwife.com

„Bár én még nem jártam ilyen cipőben, szerintem ennek több oka lehet. Az egyik az, hogy a személyes találkozó a pasinak valamilyen oknál fogva (kinézet, beszélgetés) nem azt hozza, amit várt, viszont a lányon ennek épp a fordítottját lehet látni.

Ezt pedig a srác egy randi után úgy kezeli, hogy szó nélkül lelép. Kis százalékban azért, mert nem akarja megbántani a lányt, így védi meg kvázi az én-képét, tehát nem sérül a lány önbecsülése.

Nagyobb részt viszont azért, mert a pasi fél a reakciótól, nem tud őszinte lenni a másik félhez, és ez egyszerűbb megoldásnak tűnik.” – Kristóf (31), sofőr