4 intő jel, hogy a pasidra rákattant a legjobb barátnője – és őt sem hagyja hidegen

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 intő jel, hogy a pasidra rákattant a legjobb barátnője – és őt sem hagyja hidegen

Furcsának érezheted, hogy a pasid kifejezetten jóban van egy másik nővel feltéve, hogy neked nem igazán vannak fiú barátaid. Azonban nem minden esetben kell aggódnod a legjobb barátnője miatt! Sőt, sokszor éppen ő lehet az, aki egyengeti a kapcsolatotokat a háttérben. De melyek azok az intő jelek, amik éppen ennek ellenkezőjére figyelmeztetnek?

Hazudik róla Kép forrása: instagram.com

Az, hogy a barátod hazudik a barátnőjéről, részben utalhat arra, hogy tudja, nem vagytok jóban, ám mindezek ellenére mindkettőtöket szeretné maga mellett tudni.

Kényelmesebb döntés számára a hazugság, ferdítés, mintha kerekperec igazat mondana, hiszen tisztában van vele, hogy az adott helyzetből csak vita lehet.

A legnagyobb gond ezzel az, hogy neked sokkal gyakrabban fog hazudni, hiszen a barátok többnyire megértőbbek, mint a szerelmek.

Legalábbis akkor mindenképpen, ha egy harmadik személyről is szó van, akire adott esetben féltékeny lehetsz… Ezzel egyetemben felvetődik a kérdés a fontossági sorendet illetően, ami nyilván nem előnyös számodra addig, amíg a pasid hazudik azért, hogy a haverjával lóghasson.

Mindenért egymást hívják Kép forrása: fotografiacursos.org

Normális, hogy beszélgetnek egymással, de nem mindegy, milyen sűrűn és milyen indokkal.

A legjobb barátok tudják egymásról, hogy mindig ott vannak, ha szükség van rájuk, nem muszáj ehhez naponta akár többször is kommunikálniuk.

Persze részben egyénfüggő, ki, mennyire igényli a kontaktust, de gyanúra adhat okot, ha már-már titkolóznak előtted, legalábbis a pasid nem szívesen veszi, ha belekukkantasz, mit írogatnak.

Szintén intő jel, ha inkább hozzá fordul, mikor valami történik vele (legyen az jó, vagy rossz), és hasonlóképpen nem túl szerencsés ómen, ha a barátnője láthatóan igényli, hogy rendszeresen keresse.

Ezt elérheti pl. úgyis, hogy bűntudatot generál nála, ha kicsit is „hanyagolja”, mintha ő lenne a hivatalos társa, aki a szabadidőt esetleg számon kérheti.

Vagyaim.hu

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató