Ha a pasidra ismersz ebben az 5 dologban, akkor nem vesz komolyan

Szőke Angéla
Írta: ,
Ha a pasidra ismersz ebben az 5 dologban, akkor nem vesz komolyan

Kép forrása: unsplash.com

A tettek fontosabbak a szavaknál és ez egy párkapcsolatra különösen igaz. Mikor összejövünk valakivel, mindig lutri, hogy az illető komolyan gondolja-e, vagy csak egy állomásnak tekint minket életében. Természetesen vannak introvertált, magának való férfiak, akik nehezebben nyílnak meg egy kapcsolatban, azonban ezt a fajta tartózkodást könnyű megkülönböztetni attól a helyzettől, mikor az illetőnek szimplán nincsenek velünk hosszú távú tervei. Ha az alábbi öt példában partneredre ismersz, valószínűleg nem együtt fogtok elsétálni a naplementébe.

1. Nem mutat be senkinek

Ha már együtt vagytok egy ideje és összefuttok az utcán egy ismerősével és ő nem úgy mutat be, mint a barátnőjét, hanem csak a neved mondja, az nem túl hízelgő a státuszodra nézve. (Sőt, a legrosszabb, ha nem mutat be egyáltalán.)

Olykor egy-egy ilyen esetet ugyan ki tud magyarázni azzal, hogy nem olyan közeli ismerősről volt szó, hogy mindent tudnia kelljen a magánéletéről, de akkor sem jó jel.

Ha pedig már hónapok óta együtt vagytok és még egyetlen barátját, vagy rokonát sem ismerted meg, akkor szinte biztos, hogy azért nem igyekszik téged bemutatni nekik, mert nem tervez veled komolyabban.

2. Sosem mesél magáról

Ha mindig csak a te szádból hangzanak el gyerekkori emlékek, vagy vicces történetek, ott valami nem kerek. Nem minden férfi nyílik meg egyből és sokkal kevesebbet is beszélnek, mint mi, nők – ezáltal tovább maradnak távolságtartóak és titokzatosak - azonban ha mindent harapófogóval kell kihúzni belőle és szinte sosem osztja meg veled a gondolatait, vágyait, álmait, akkor valószínű, hogy az életét sem fogja, tehát nem veled képzeli el a jövőjét.

3. Nem tervez közös programokat

Ha a hét elején feldobod, hogy hétvégén elmehetnétek valahova, de ő nem bólint rá, mondván „még nem tudja, mit fog csinálni”, egyértelműen azt jelenti, hogy nem te vagy számára az első.

Ha megbeszélitek, hogy átmész hozzá, vacsorát főztök kettesben, majd megnéztek egy filmet, de meglepetésedre simán meginvitálja a haverját – vagy haverjait – akik éppen rácsörögtek, hogy mit csinál éppen, az egyértelmű jele annak, hogy bizony nem a veled való romantikázás az első számú prioritás az életében. Ha a barátaival tölti legtöbbször a szabadidejét, te pedig csak becsatlakozol, az előbb-utóbb konfliktust fog szülni. 

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?