5 jel a pasi tinder profilján, ami sosem jelent jót - Tanulj a hibáimból

Szőke Angéla
Írta: ,
5 jel a pasi tinder profilján, ami sosem jelent jót - Tanulj a hibáimból

Kép forrása: unsplash

Egykor nagy reményekkel vetettem bele magam az online társkeresésbe, de aztán annyi negatív impulzus ért, hogy szinte teljesen kiábrándultam. Lassan megtanultam, mik azok az intő jelek, amikre figyelnem kell, mikor egy tinder profilt nézek, vagy esetleg elindul a netes kommunikáció a potenciális jelöltekkel. Ha az alábbi öt pontban a netes románcodra ismersz, nem számíts sok jóra.

1. Csak egyetlen fotója van fent

Egykor azt hittem, egyetlen kép alapján is meg tudom állapítani, tetszik-e egy srác, de nagyobbat nem is tévedhettem volna. Pár óriási pofára esés árán tanultam meg, hogy akinek csak egy fotója van fent, az bizony nem véletlen és rejteget valamit.

Általában kiderült, hogy a feltett fénykép minimum tíz éves, vagy éppen tizenöt kilóval volt hozzá képest több az úriember.

Ha valami nem látszott a fotón, az nem véletlenül maradt rejtve: Vagy a foga, vagy a magassága, vagy bőre nem stimmelt. 

2. Regényt ír magáról, vagy egyáltalán semmit

Aki arra is lusta, hogy két mondatot írjon magáról a profilján, az – tapasztalatom szerint – vagy unalmas, érdektelen vagy nemtörődöm a való életben is. Ennek a másik véglete pedig az a típus, aki egy kisregényt ír magáról, amit a célközönség 90 százaléka el sem olvas. Ugyan üdvözlendő, ha egy fiú egyáltalán veszi a fáradtságot, hogy kitöltse ezt a részt és írjon magáról, de aki a múltbéli rossz élményeit és a fél életét kitárja a közönség elé, az sajnos sosem bizonyult kiegyensúlyozott, pozitív személyiségnek. 

3. Dicsekszik

Aki az autójának támaszkodva feszít a profilképén, esetleg minden képén más egzotikus tájon nyaral, vagy vastag aranylánc lóg – túlságosan is – jól láthatóan a nyakában, az nyilván azt a szegmenst szeretné bevonzani, akinek fontosak az anyagiak. Egyszer adtam esélyt egy ilyen srácnak, aki azzal indított, hogy azért keres a neten társat, mert nagyon elfoglalt, hiszen több saját céget vezet és emiatt heti szinten kell Párizsba és Londonba utaznia. Ez a szöveg – még ha esetleg igaz is, amit kétlek – legfeljebb a zsenge, naív kislányoknak jön be, én csak a szememet forgattam rá. 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba