Pasi szemmel: Első randik, amik jobbak lehettek volna, ha...

Fehér Vera
Írta: ,

Mindig is érdekelt, hogy a pasik mennyire izgulnak az első találkán, vagy hogy mi volt az a pont, amikor eldöntötték, igazán tetszik-e nekik a lány vagy sem? Most négy srác meséli el első randis élményeit és tapasztalatait.

„Tetszett Fanni, tényleg nagyon-nagyon vonzott, de a randink kb. második órájában rájöttem, hogy valami nem stimmel, mégis adtam esélyt még egy találkozásnak – meséli Andor (35). Fannit az egyetemen ismertem meg, nem is egy szakra jártunk, de hetente többször is összefutottunk a kávézóban, bulikon, itt-ott. Már akkor kiszúrtam, hiszen nagyon szép, de akkor pont volt barátnőm, nem hívtam randizni.

Egyetem után ugyanahhoz a céghez kerültünk gyakornokként, és akkor lecsaptam rá! Mivel nem voltunk teljesen ismeretlenek – illetve gondolom, hogy ezért – rögtön igent mondott, és aznap este találkoztunk is. Mivel nyár volt, elmentünk fagyizni és sétálgattunk, de végig volt valami feszültség a levegőben. Folyamatosan kérdezgetett, faggatott a szokásaimról, az exeimről, mintha kihallgatáson lettem volna gyanúsítottként, így másfél óra után annyira ideges voltam, hogy meg akartam tőle szabadulni. Mivel jobb nem jutott eszembe, azt mondtam, migrénem van, hazakísértem, és reménykedtem, hogy a munkahelyünkön nem lesz semmi kellemetlenség.

Hetekig szóba sem állt velem, sőt, köszönni is nehezére esett, és ez annyira furcsa volt, hogy elhívtam ebédelni, hogy tisztázzuk a dolgot. Kiderült, hogy az egyik egyetemi kalandom után egy lány borzasztó dolgokat kezdett terjeszteni rólam, így akart bosszút állni, hogy nem akartam járni vele. Fanni pedig emlékezett erre. Azért emlékezett a sztorira Fanni, mert én is tetszettem neki anno, és ez rémisztette meg. Ezért volt ideges az első randinkon, emiatt faggatott, de végül meggyőztem, hogy ez hazugság, és kicsit oldódott a feszültség köztünk, de távolságtartó maradt. Ha az első találkozáskor rá mer kérdezni erre, talán minden jobban alakul. Arra bíztatok minden lányt, hogy legyen nyitott, őszinte és egyenes az első randin, jobb, ha akkor és ott derülnek ki dolgok...”

„Forró nyári nap, vízpart és egy gyönyörű, természetes szőke lány... Teljesen odavoltam Belláért, akit a strandon ismertem meg – vallja be Gábor (29). Nagyon tetszett benne minden, csinos volt, értette a viccet, lazának és spontánnak tűnt. Nem hívtam el randizni, de csak azért, mert a beszélgetés alatt kiderült, este úgyis ugyanoda megyünk bulizni, és gondoltam ez egyértelművé teszi, hogy összefutunk.

Annyira evidens volt Bellának is, hogy full partiszettben jelent meg, ami viszont nagyon nem jött be. Műszempilla, túl rövid szoknya, túl erős smink, egy pohár ital után máris rettentő kínosan viselkedett. Persze először azt gondoltam, á, biztosan csak ő is ideges vagy kicsit becsípett, de nem!

Egész este fura volt és megjátszós, a mai napig nem értem, miért kent annyi mindent magára, amikor egy igazi természetes szépség, biztosan önértékelési problémái voltak, vagy egy exe elhitette vele, hogy így szebb, nem tudom, de nem is érdekel. Már mindegy is, többet nem találkoztunk, és nem bánom, hogy így, egy álrandi alkalmával kiderült, hogy nem az esetem.”

„Egy közös barátunk esküvőjén ismertem meg Annát, aki balettoktató, kedves, intelligens csajnak tűnt, de az igazat megvallva először a nagyon formás, hosszú lába tűnt fel – emlékszik vissza Ádám (31). A lagzi után pár nappal már elhívtam vacsorázni. Nem tudtam pont az étterem előtt megállni, így picit sétálnunk kellett, és megemlítette, hogy az exe pont ezért nem szeretett a városban autóval közlekedni. Gondoltam, hm... hát sebaj, ez még jól is jöhet, hogy a lány nem akar mindenhova autóval menni majd.

Aztán vacsora közben is szerencsére megemlékezhettünk Zoliról, a volt barátjáról, aki allergiás a tengeri halakra, sőt, egyszer még rohammentővel is elvitték egy étteremből. Ez a lány még totál szerelmes a volt pasijába, és innentől nem sokat gondoltam bele ebbe a viszonyba Annával. És valóban így is volt, hazafelé bevallotta, hogy nincs felkészülve egy újabb kapcsolatra, de szimpatikus vagyok neki és ezért jött el a randira. Szóval lányok, ha még nem vagytok túl egy szakításon, inkább ne szívassatok más pasit, vagy legalább nyíltan mondjátok meg, hogy nem tudtok még más férfira ránézni!”

„Ivett a kedvenc kávézómban volt pultos, állandóan flörtölt velem, aztán végre elhívtam randizni – meséli Ákos (30). Nagyon jó a humora, elképesztően okos, mindenkivel nagyon kedves, türelmes, jó fogásnak tűnt. A Vidámparkba vittem el, szuperül éreztük magunkat, és hát szóba jöttek a pikáns történetek, főiskolai kalandok (mivel ő még csak 25 éves volt akkor, nem olyan régi sztorik voltak). Először nagyon poénos volt, de szépen lassan kiderült, hogy kb. az egész évfolyammal lefeküdt, legalábbis a koleszosokkal biztosan. Biztosan van olyan férfi, akinek ez bejön, nekem egyáltalán nem, nálam ez kiverte a biztosítékot. Furcsállta is Ivett, hogy nem nyomulok, de sajnos engem ez teljesen lelombozott. Ha ilyen is a múltja egy lánynak, nem biztos, hogy ezzel kell dicsekedni az első randin...”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019