5 mondat, amiből egyből tudhatod, hogy a pasi részéről komolytalan a kapcsolat

Szőke Angéla
Írta: ,
5 mondat, amiből egyből tudhatod, hogy a pasi részéről komolytalan a kapcsolat

Kép forrása: kantver/depositphotos.com

Engem egyszer azzal a szöveggel koptatott le egy srác, hogy azért nincs most ideje rám – mármint arra, hogy válaszoljon, hogy még járunk-e vagy sem –, mert „sok minden zajlik a munkahelyén”. Először csak értetlenül bámultam az üzenetet, mert egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy négy hónap járás után valaki hogyan képes ekkora sületlenséget leírni. Végül elnevettem magam, annyira szürreális volt az egész, majd a screenshotot gyorsan körbeküldtem a barátnőimnek, akikkel azóta ez a csoda-mondat igazi szlogenné vált nálunk. Ha valamelyikünk aktuális fiúja éppen kezd furcsán (szemét módon) viselkedni, akkor csak egymásra nézünk és megkérdezzük: Sok minden zajlik a munkahelyén? Nézzük, melyik az az öt – hasonló kaliberű – mondat, amit ha egy sráctól hallunk, biztosak lehetünk benne, hogy hantázik, és nem vesz minket komolyan.

Ebben az esetben biztosak lehetünk benne, hogy valami olyat csinált, amit nem kellett volna.

Ha még igaz is volna, hogy annyira be volt rúgva, hogy filmszakadása volt, az is elég szomorú lenne, de ne ringassuk magunkat hiú ábrándokba – ha valaki ilyet mond, az igenis emlékszik.

Vagy félrelépett, vagy bunkón viselkedett, de a lényeg az, hogy valami vaj biztosan van a füle mögött, és ezt a „nem emlékszem” dumát nem szabad bevenni.

Ez az az érdekes és ritka helyzet, amikor valaki éppen hazudik, de mégis az igazat mondja.

Mert aki ezzel a bárgyú szöveggel jön, az tényleg nem érdemel meg téged.

Ez a rizsa általában akkor hangzik el, amikor a srác éppen szakít veled és ezzel a fantasztikus magyarázattal áll elő, hogy mindezt azért teszi, mert túl jó vagy hozzá.

Ilyenkor semmi más dolgod nincs, mint közölni vele, hogy maximálisan egyetértesz, tényleg nem érdemel meg, majd szépen hátat fordítani és otthagyni.