Ha ez van a pasi lakásában, jobb ha menekülsz!

Sándor Alexandra
Írta: ,
Ha ez van a pasi lakásában, jobb ha menekülsz!

Kép forrása: unsplash

Friss kapcsolat esetén sorsdöntő jelentőségű lehet, hogy mit pillantasz meg a párod birodalmában lépve. Csokorba szedtük azokat a dolgokat, amelyek láttán jobb, ha azonnal felveszed a nyúlcipőt – mert az udvarlóddal valami valószínűleg nem stimmel. Persze, nem kötelező megfogadni a tanácsunkat, de később jusson eszedbe: mi bizony szóltunk előre!

„Képtelenség” Kép forrása: avintn/depositphotos.com

Ha valakinek egy fényképe sincs a saját múltjáról, az bizony nagyon furcsa dolog. Hiába élünk digitális korszakban, a kedvesed remélhetőleg még azok közé tartozik, akiről óhatatlanul készültek hagyományos, papír alapú fotók iskolás korában.

A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre (vagy éppen a sorozatgyilkosokra?) jellemző, hiszen ki az, aki megtagadja a saját életét, és nem szereti, ha ilyen formában körülveszik a szerettei?

Háromnapos mozzarella-rudacskák, történelmi múltra visszatekintő pizzaszelet, valami gyanús szósz a lámpaernyőn, és néhány szál magányos spagetti a kompozíció mellett a szőnyegen…

Újdonsült párod akár azok egyike is lehet, akik az estéiket az ágyból ki sem mozdulva töltik, laptoppal az ölükben, miközben vagy troll kommentek kiagyalásán fáradoznak, vagy pedig szaftos filmeket keresgélnek a virtuális térben. Ha mindez alaptalan sztereotípiának bizonyulna, még mindig ott a lankasztó tény, hogy egyszerűen igénytelen szegényke.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba