4 dolog, amit a pasi csak akkor mond, ha komolyan is gondolja

Szirák Viki
Írta: ,

Ha életed során legalább egy férfi hazudott neked vagy hosszú időn át félrevezetett, természetes, hogy nehezen bízol meg másokban. Hiszen honnan tudhatod, hogy a következő srác őszinte veled, és nem csak ezzel próbál kihasználni téged? Bombabiztos módszer nincs, de jó, ha tudod, hogy az alábbi hat dolgot csakis akkor mondják, ha tényleg komolyan is gondolják.

Minden kezdődő kapcsolatnál elérkezik az a pont, amikor a feleknek muszáj megbeszélniük, pontosan mi van közöttük, és mik a szabályok. Hiszen vannak, akik nem vágynak semmi komolyra, és nem bánják azt se, ha közben másokkal is lehet ismerkedni.

De amikor egy srác néhány hét randizgatás után közli, hogy szeretne egy újabb szintre lépni, és hivatalossá tenni a kapcsolatotokat, megnyugodhatsz, mert úgy is gondolja!

Ha te vagy az egyetlen nő az életében, és neki ez tökéletesen megfelel, arra utal, hogy nem vágyik már a játékokra, és őszintén meg akar állapodni.

Hidd el, ha egy pasi még nem áll erre készen, nemhogy nem hozza fel magától a témát, de mindent el is követ, hogy ne kelljen válaszolnia a kérdéseidre.

Nagy mérföldkő a családi találkozás, és mindenkinek máskor érkezik el a megfelelő idő erre.

Egyesek már néhány hét után készen állnak a nagy bemutatásra, míg mások inkább hónapokig várnak.

De egy biztos: ha a pasi azt mondja, hogy elmehetnél vele a nagymamája szülinapi ebédjére, vagy áthív, hogy végre találkozz a szüleivel, az hatalmas dolog.

Azt jelenti, hogy szeretné, ha ott lennél vele, és életének ebbe a részébe is be akar engedni téged.

Valószínűleg nem sok lányt visz haza, te különleges vagy a szemében, és így próbálja tudtodra adni.

Lehetőleg ne mondj nemet rá, még akkor se, ha nagyon izgulsz!