5 dolog, amit ha egy pasi elkezd hirtelen csinálni, valószínűleg hazudik neked

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit ha egy pasi elkezd hirtelen csinálni, valószínűleg hazudik neked

Kép forrása: unsplash

Úgy vetted észre, hogy az utóbbi időben a pasid viselkedése egy kicsit megváltozott? Magad sem érted, miért, de mintha távolságtartóbb lenne veled, mint előtte bármikor? Ennek hátterében rengeteg dolog állhat, a munkahelyi stressztől kezdve a kimerültségig, így nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Mindig a nyílt kommunikáció a megoldás, és sosem szabad rögtön következtetéseket levonni; de azért az alábbi jelekre figyelj oda. Ha ugyanis egy pasi testbeszéde így változik meg, jó eséllyel hazudik neked.

Furcsán mozgatja az állkapcsát Kép forrása: unsplash

Aki hazudik, nagyon sokszor észrevétlenül is kinyitja a száját, és az alsó állkapcsát mozgatni kezdi beszélgetés közben.

Erről az tehet, hogy a hazugság okozta stressz hatására a torok elkezd kiszáradni, az állkapocs ilyen jellegű mozgása viszont stimulálja a nyálmirigyeket.

Ezek ilyenkor segítenek benedvesíteni a torkot, így a legtöbben tudat alatt csinálják ezt a mozdulatot hazudozás közben.

A szem a lélek tükre Kép forrása: unsplash

A tekintetünk leginkább arra néz, amerre a testünk is menni szeretne.

Aki nem mond igazat, sok esetben a legközelebbi kijáratot keresi a szemeivel, mert a hazugság miatt szép lassan urrá lesz rajta a szorongás.

Ilyenkor észre sem veszi az adott fél, de tudat alatt a testbeszédével elárulja, hogy menekülne a helyzetből; ugyanez az elv igaz azokra is, akik beszélgetés közben folyton a karórájukat bámulják.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!