5 jel, hogy a pasid anyuci kicsi fia

Szőke Angéla
Írta: ,

Születésünktől arra nevelnek minket, hogy édesanyánkat szeressük és tiszteljük. Egy anyának joga van ahhoz, hogy véleményt formáljon a menyéről, de ha az anyós látszólag irányítja a fiát és minden döntésébe beleszól, könnyen előfordulhat, hogy választottad bizony tipikus „anyuci kicsi fia”.

Ne feledd, hogy a köztük levő több évtizedes szoros kapcsolattal nem neked kell versenyezned. Ha úgy érzed, komolyra fordul a dolog kettőtök között, akkor a párodnak meg kell oldania, hogy mindkettőtöket egyszerre és ugyanúgy szeresse. Ha pedig nem képes erre, az már nem az anyja hibája, hanem az övé. Az alábbi öt szokás segíthet eldönteni, hogy a párod mama kedvence-e.

1. Mindig az anyja pártját fogja

Ha már hallottad tőle azt, hogy „jaj, drágám, hát mit csináljak, mégiscsak az anyám”, akkor biztos lehetsz benne, hogy bármi súrlódás legyen közted és az anyós között, ő mindig neki fog igazat adni. Ugyan egyetlen férfit sem szabad arra kényszeríteni, hogy válasszon a szerelme és anyja között, de tudtára kell adni, hogy alkalomadtán érted is ki kell állnia az anyósoddal szemben. Ha szereti édesanyját, az remek, de a köztük levő szoros kapcsolat nem állhat kettőtök közé.

2. Az anyja mos rá

Akármennyire is szereti egy anya a fiát, egy felnőtt ember mosson magára és kész. Gondolj bele, ha megszokta, hogy egész életében anyuci mosta a piszkos alsógatyáját, akkor ezután valószínű, hogy ez a te dolgod lesz majd. Azonban szerencsére már a 21. században élünk és egy férfitól elvárható, hogy tudja, hol kell bekapcsolni a mosógépet és be tudjon rakni egy mosást. Ha a játékkonzolt és a TV-t tudja kezelni, ez sem fogja meghaladni a képességeit.

3. Minden nap beszélnek

Anyós minden nap felhívja, hogy rendesen evett-e? Vagy ő jelentkezik be minden nap anyánál, hogy elmesélje, hogyan telt a napja az irodában? Ha elutazik valahova, anyuka kiakad és betegesen aggódik? Ha így van, akkor egyértelmű, hogy függ az anyjától és mindenben kikéri a tanácsát. Utóbbival nem is lenne gond, de ilyenkor valószínű, hogy mindig meg is fogadja azokat. Ez pedig azt jelenti, hogy ő maga bizonytalan és egyedül döntésképtelen.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?