Vedd észre időben, hogy a párod fontolgatja a szakítást: az 5 legbiztosabb jel

Nagy Niki
Írta: ,

Már egy ideje együtt vagytok, hirtelen viszont valami megváltozik, de nem tudod pontosan megmondani, mi – egyértelmű, hogy aggódni kezdesz, hátha a párod szakítani akar veled. Ha az alábbi jeleket tapasztalod, lehet, hogy érdemes leülnötök beszélni, mielőtt derült égből villámcsapásként egyedül maradsz.

A távolodás jele az is, ha nem tudod, hogyan telt a napja, hiába kérdezed – nem szeretne már több mindent mesélni magáról, mert már nem érdekli annyira a véleményed, mint korábban.

Ha úgy érzed, hogy nem te vagy az első, akinek elmondja, ha gondja-baja van, akkor lehet, hogy már nem te vagy a legfontosabb ember az életében.

Ha valaki fontolgatja a szakítást, az azzal is jár, hogy egyre kevesebb időt akar eltölteni a másikkal, hiszen már nem érzi jól magát a kapcsolatban, vagy túl sok konfliktussal jár neki az együttlét.

Ha azt veszed észre, hogy mostanában minden és mindenki fontosabb számára, mint az együtt töltött idő, és régen nem volt ilyen, akkor elkezdhetsz gyanakodni, hogy a szakítást fontolgatja.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv