4 elkeserítő jel, hogy a párod nem tudja, mennyit is érsz valójában

Balatoni Dóra
Írta: ,
4 elkeserítő jel, hogy a párod nem tudja, mennyit is érsz valójában

Kép forrása: picssr.com

Egy egészséges párkapcsolatban a partnerek kiegészítik és motiválják egymást. Nem szabad hagynod, hogy a partnered folyton lehúzzon. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy az önbizalomhiányodat pont a párodnak köszönheted, ugyanis elejtett félmondataival és tetteivel azt jelzi, nem tudja értékelni azt, mennyire nagyszerű ember vagy. Ha a következő jelek ismerősek lesznek a számodra, akkor sajnos lehet, hogy mégsem a nagy Ő van melletted.

Nem nevet a vicceiden Kép forrása: blanchetts.tumblr.com

Minden embernek más a humora és ez egy igen kritikus pont lehet a párkapcsolatokban.

Ha nem értitek egymás humorát, poénjait, akkor valószínűleg nem is tudtok teljesen egymásra hangolódni és nincs meg köztetek az összhang.

Még ha nem is te vagy a világ legviccesebb embere, kell, hogy a párod nevessen a vicceiden.

Mindig jó érzéssel tölti el az embert, ha meg tudja nevettetni a másikat, de ha ez nem történik meg, akkor kellemetlenül érezheti magát.

Legyenek favicceid vagy légy szarkasztikus, biztosan találsz majd olyat, akit felvidíthatsz sziporkáiddal.

Folyton megjegyzéseket tesz a külsődre Kép forrása: weheartit.com

Ha valahova ki kell öltöznöd, érdemes kikérned a párod véleményét, különösen akkor, ha együtt, közösen indultok egy programra.

Bár a pasik nagy része valószínűleg csak legyint arra a kérdésre, hogy jó lesz-e az adott ruha az eseményre, mégis jól esik tőlük a visszajelzés, hogy csinosak vagyunk.

Az egészséges párkapcsolatok fontos része, hogy időről időre bókolunk a párunknak, ám ha a szerelmed gyakran kritizál, akkor egy idő után biztosan rosszul fogod érezni magad a bőrödben.

Csak figyeld meg: mindig mindenben talál valami hibát, ami veled kapcsolatos? Úgy tűnik, semmit nem csinálsz jól? Akkor valószínűleg nem ő az igazi a számodra. El kell hinned magadról, úgy vagy jól, ahogyan vagy és igazán vonzó személyiség a tiéd.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba