5+1 dolog ami miatt régóta kapcsolatban éltek, de a párod még nem kérte meg a kezed

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 dolog ami miatt régóta kapcsolatban éltek, de a párod még nem kérte meg a kezed

Kép forrása: pexels.com

Amikor a környezetedben azt látod, hogy az összes barátnőd és ismerősöd menyasszony lesz, megházasodik, majd családot alapít, egy idő után nehéz nem elgondolkodni azon, vajon a te pasid miért nem lépi ezt meg. Vajon mi lehet az oka annak, hogy még nem kérte meg a kezed; és egyáltalán meg fogja valaha? Ha még mindig várat magára ez a kérdés, könnyen lehet, hogy az alábbi hat indok húzódik meg a háttérben!

1. Anyagilag nem jó az időzítés

Már önmagában egy lánykérés is nagyobb anyagi beruházás lehet, hiszen ha valaki tényleg a tökéletes gyűrűt szeretné megvenni a párjának, akkor arra bizony muszáj spórolni a mai árakat elnézve. Arról nem is beszélve, hogy miután megtörtént az eljegyzés, az esküvő már ott lóg a levegőben. Muszáj beszélni róla, a helyszínről, az anyagiakról, befizetni az előlegeket, és nem kizárt, hogy a srácnak egyszerűen nincs annyi pénze, hogy egy-két éven belül ekkora kiadásnak tegye ki magát. Pláne, ha autót, vagy lakást akar venni a közeljövőben.

Egy ilyen helyzetben muszáj megfontoltan dönteni, és ha egyébként beszéltek a közös jövőtökről, és nem zárkózik el az esküvő gondolatától, könnyen lehet, hogy ez áll egyelőre a lánykérés útjában.

Ilyenkor érdemes éreztetned vele, hogy ez a teher nem csak az ő vállát nyomja majd, hanem a tiédet is, és minden felmerülő problémát közösen fogtok megoldani.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?