5+1 biztos jel, hogy a párod fülig szerelmes beléd

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 biztos jel, hogy a párod fülig szerelmes beléd

Szeret, nem szeret… Az örök kérdés, amire mindenki keresi a választ, azonban, amíg nem vagyunk képesek belelátni valaki másnak a fejébe, addig bizonyosságot sohasem nyerhetünk arról, tényleg szeret-e bennünket a párunk. A sziromtépkedésnél persze azért valamivel hatékonyabb módszerek is vannak. A pszichológusok szerint az alábbi jelek például arról árulkodnak, hogy a másik tényleg szerelmes, és komolyan tekint a kapcsolatra.

Keresi a fizikai kontaktust

A szexualitás többnyire fontos szerepet játszik a kapcsolatokban, de amikor érzelmek fizikai megnyilvánulásáról beszélünk, ennél többről van szó. 

A szerelmes ember keresi a fizikai kontaktust a másikkal, szeret hozzáérni, megsimogatni akkor is, amikor csak elmegy mellette, vagy csak egy percre megszakítani az aktuális cselekvést azért, hogy megölelje. Ha a párod gyakran, vagy akár nyilvánosság előtt is szívesen viselkedi így, az az érzelmi elköteleződés jele lehet.
Időt tölt veled

Nem kell, hogy sülve-főve együtt legyetek, hiszen a boldog kapcsolat egyik titka, hogy mindketten megőrzitek a saját identitásotokat, de az, aki szerelmes, keresi az alkalmat arra, hogy időt töltsön a másikkal. 

Még ha van is valami teendőtök, vagy a saját dolgaitokkal akartok foglalkozni, szívesebben olvastok egymás mellett fekve, vagy a párod megkér, hogy kísérd el egy hosszú autóútra? Ha értékeli a társaságodat, az az érzelmeiről is árulkodik.