Mi a párod csillagjegye? Mutatjuk, a nektek való legjobb kapcsolaterősítő programok

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Mi a párod csillagjegye? Mutatjuk, a nektek való legjobb kapcsolaterősítő programok

Kép forrása: Seattle Engagement

Akár hiszel a horoszkópban, akár nem, az tény, hogy egyes csillagjegyek alapjellemzői meghatározhatók az alapján, hogy melyik évben, mikor születtek. Ha úgy érzed, hogy a pároddal rátok férne egy kis izgalom, egy kis frissítés, mert már kimaxoltátok a mozis, főzős, sétálós, strandos programokat, akkor van néhány ötletünk számodra. Lássuk csillagjegyekre leosztva, hogy kivel milyen programot érdemes szervezned.

Halak Kép forrása: 3bluenights.tumblr.com

Mivel a halak elég érzelmes és általában szívből cselekszik, ezért ha valami extra programot szeretnél szervezni, akkor fontos, hogy ha pihenésről van szó, akkor is valami hasznossal üssétek el az időt.

Ez lehet egy közös nap egy állatmenhelyen önkénteskedve, lehet egy szedd magad program egy nyári délutánon vagy egy IKEA nap, ahol kiélhetitek a kreativitásotok úgy, hogy közben számos hasznos dolgot is kipipáltok.

Ezek a programok azért jók, mert nem csak kizökkent titeket a napi rutinból, de sokkal közelebb is hoz majd titeket egymáshoz.

Mivel a halak elég hullámzó, ezért érdemes odafigyelned, hogy mikor milyen jelzéseket ad, és ha úgy látod, hogy kicsit lankad a jókedve, akkor mindig legyen valami a tarsolyodban, amivel feldobhatod!

Nyilas Kép forrása: leblogdelamechante.fr

A nyilasok élnek-halnak az újdonságokért, azért ami modern, mai és izgalmas. Szuper ötlet például, ha lefoglalsz egy koncertjegyet egy olyan együttes vagy énekes eseményére, aki még nem járt Magyarországon vagy keresel egy nemrégiben nyílt éttermet, esetleg bisztrót, ahol még nem voltatok.

Ha pezseg a levegő, a környezetek tele van fiatalokkal, azt garantáltan imádni fogja, és persze a kapcsolatotoknak is jót tesz, ha néha-néha kimozdultok egy kicsit.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!