5 tipp, amivel könnyebben elviselheted a párod családját, ha nem kedveled őket eléggé

Nagy Niki
Írta: ,

Nem áldhat meg mindenkit jó anyóssal és apóssal az élet, van az úgy, hogy a párod szülei nem tartoznak a kedvenc ismerőseid közé. Sajnos ez még nem azt jelenti, hogy nem kell velük találkoznod, hiszen ünnepeken általában elengedhetetlen, hogy összefussatok. Összeállítottunk öt túlélő tippet arra az esetre, ha jópofiznod kell a kicsit sem kedvelt anyósékkal.

Szerencsére nem kell az anyósod legjobb barátjának lenned, így ha megvan, hogy nagyjából mennyi az a maximális idő, amit egymás társaságában kibírtok, ragaszkodj is ennyihez.

Lehet, hogy egy-két napig még jól megvagytok, de egy egyhetes vakáció már nem túl jó ötlet – ezt kommunikáld a párod felé, és találjatok közös nevezőt.

Mindegy, hogyan viselkednek veled az anyósék (persze a nagyon extrém eseteket kivéve), mindig add meg nekik a kellő tiszteletet!

Bánj velük úgy, ahogyan te szeretnéd, hogy a párod a családoddal bánjon – ha ebbe belegondolsz, sokkal egyszerűbb türelmesnek és megértőnek lenni.

Gondolj arra, hogy sokkal régebb óta vannak a párod életében, mint te, tanulhatsz tőlük egyet s mást a srácról, ha figyelsz.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv