Módszerek, amelyekkel 2019-ben biztosan megtalálod a nagy őt

Marcali Nóra
Írta: ,

Lehet, hogy 2018 nem a te éved volt, legalábbis ami a párkeresést illeti, de semmi sincs veszve, hiszen az idei évben tényleg megtalálhatod a nagy őt. Mutatunk néhány hasznos tippet, ami jól jöhet, ha szeretnéd boldog kapcsolatban zárni az évet.

Bár a hosszú távú célod az, hogy találj magadnak egy párt, akivel boldogan éltek együtt, ez nem fog menni egészen addig, amíg nem jössz rendbe saját magaddal.

Kezdd azzal, hogy találsz magadnak néhány olyan célt, amelyet el szeretnél érni ebben az évben. Legyen szó egy életmódváltásról, egy nagyobb, régóta áhított utazásról vagy egy tanfolyamról, amelyet ha elvégzel, új távlatok nyílhatnak a karrieredben – a lényeg, hogy valami olyasmi legyen, ami csak rólad szól.

Ha mással sem töltöd az idődet, csak azzal, hogy egy még ismeretlen jövőről álmodozol és vágyakozol utána, akkor az minden lehetséges randidra rányomja a bélyegét és előfordulhat, hogy a nyitottság hiányához is vezet.

Lehet, hogy az, akivel találkozol első találkozásra még nem illik bele a képbe, de másodszor vagy harmadszor talán már mást gondolnál róla. Adj esélyt!

Az online randiapplikációk korában nem ritka, hogy akár hetente több randira is elhívnak.

De végiggondoltad már, hogy mi lehet az oka, hogy ennek ellenére sem találod meg azt, akire igazán vágysz?

Sokan abba a hibába esnek, hogy saját magukat nem vetik önvizsgálat alá, csupán kritizálják azokat, akikkel összehozza őket a sors és így – ágról ágra szállva – sokáig egyedül maradnak, mintha senki sem lenne elég jó nekik.

Pedig biztosan van a kiszemeltek között valaki, akivel remekül érezhetnéd magad, csak szokj le arról, hogy mindig a másikban keresed a hibát.

Az önreflexió néha fájdalmas folyamat, de szükséges ahhoz, hogy rájöjjünk, mire is vágyunk igazán.