Fél év, egy év, öt év: így változik meg a kapcsolatod az idő előrehaladtával

Szirák Viki
Írta: ,

A párkapcsolatok folyamatosan változnak, így te is észreveheted, hogy már nem olyan a viszonyod a pároddal hat hónappal, vagy épp hat évvel később, mint az első hetekben volt. Ez természetes folyamat, úgyhogy ne ijedj meg! A szerelmetek ugyanis az alábbiaknak megfelelően változik meg az idő előrehaladtával.

Az első három hónapban biztosan te is figyeltél arra, hogy a pasi mindig tökéletesnek lásson téged. Kisminkelted magad, kiöltöztél, és elképzelhetetlen volt, hogy esetleg zsírosabb hajjal találkozz vele.

Aztán, ahogy elértek a harmadik hónapig, a rózsaszín köd egy kicsit alább hagy, és már nem bánod, ha meglátja a hibáidat. Tudod, hogy ő sem tökéletes, és te sem vagy az.

Elkezdesz azon gondolkodni, hogy mikor jön el az ideje az első szeretlek-nek, bár semmiképp sem te akarod kimondani. És bizony volt már egy-két kisebb vitátok is, ami kezdetben ijesztőnek tűnt, de végül mindent meg tudtatok beszélni.

Közelebb kerültök egymáshoz, és még az is felmerül benned, hogy talán ő lesz az Igazi.

Fél év után derül ki, hogy a srác mennyire komoly veled. Ha nem a személyiségedet szereti, hanem csak a külsődért van oda, akkor ennyi idő után jön el az a pont, hogy továbblép.

Ha ennek a viselkedésnek nyomát sem látod, az nagyon jó jel, mert akkor nem felszínes pasiról van szó! Ennyi idő után ismered meg jobban a másik negatív tulajdonságait is.

Már nem próbáljátok folyton lenyűgözni egymást, van, hogy a másik szeme előtt keltek ki magatokból, és a kínosabb sztorikba is beavatjátok egymást. Ilyenkor érkezik el az a pont, hogy igazán erőssé válik a kapcsolatotok, és különleges kötődés alakul ki közöttetek.

A hétköznapjaitokba valamiféle rutin költözik be, már nincsen minden héten két izgalmas randi, és van, hogy csak ültök egymás mellett, telefonoztok, és a tévét nézitek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019