4 veszekedés, amit minden párnak le kell, hogy játsszon

Kovács Andrea
Írta: ,
4 veszekedés, amit minden párnak le kell, hogy játsszon

Azt mondják, egy egészséges kapcsolathoz muszáj néha veszekednetek, mert azok, akik nem veszekednek, valójában nem merik megosztani az érzéseiket és véleményüket egymással. Vannak olyan témák, amiket muszáj megtárgyalnotok, még akkor is, ha összeveszést eredményez – de ne féljetek tőle, még akár jót is tehet a kapcsolatotoknak! Szóval, vesszetek össze nyugodtan azon, hogy…

… mi a helyzet az anyósékkal Kép forrása: williams-sonoma.com

Erre nem is gondolnál, de az anyós-após téma nagyon meg tudja keseríteni az életedet, ha nem vagytok egy hullámhosszon vele kapcsolatban. Gondolj bele, milyen konfliktusokat szülhet, ha te csak heti egyszer igényled a családi programokat, a barátod pedig szinte minden nap benézne az anyukájához!

Ugyanígy a másik oldal is problémás, és lehetnek hatalmas veszekedések abból, te hogyan kezeled anyukádat a kapcsolatban. Dumáljátok meg, kinek mi a kényelmes, és engedjetek mindketten – de mindkettőtöknek meg kell értenie, hogy a család nagyon fontos, és nem szabad elhanyagolni még akkor sem, ha párkapcsolatban vagytok.

Nem mindegy, ki milyen gyakran kívánja a szexet – ez nem feltétlenül a partneren múlik, sokkal inkább az egyéni beállítottságon. Mindenképpen meg kell beszélnetek, ha más a libidótok, hogy hogyan tudtok ezen felülkerekedni.

Az, ha nem foglalkoztok a problémával, nem fogja mágikusan eltüntetni, csak gyűlik a feszültség köztetek, és egyre rosszabbodni fog a helyzet.

Mint minden másban, ebben is meg tudjátok találni a középutat – az egyik kicsit jobban igyekszik, a másik pedig megérti, hogy az egész nem róla szól –, és a kapcsolat előrehaladtával úgyis csökkenni fog mindkettőtök szexuális étvágya egy kicsit, de addig is beszélni kell róla, különben sokkal nagyobb baj lesz belőle.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!