5+1 dolog, amire sajnos csak a szakítás után jössz rá

Kerekes Vivien
Írta: ,
5+1 dolog, amire sajnos csak a szakítás után jössz rá

Miután véget ér a kapcsolatod, hirtelen az egész világ a feje tetejére áll. Egy falat sem megy le a torkodon, és többé nem látod értelmét annak, hogy 2 percnél több időt tölts a fürdőben készülődéssel, mielőtt elhagyod a lakást. Ráadásul ott vannak azok az álmok, amikben még mindig együtt vagy a volt barátoddal – így nem csoda, hogy reggelente még kevesebb erőd van kibújni a takaró alól. Viszont van egy jó hírünk: ez az állapot nem tart örökké! Sőt, van néhány dolog, amire csakis egy szakítás ébreszthet rá – és ezek a frissen szerzett tapasztalatok még sokat segíthetnek a jövődben.

Kétféle valóság létezik Kép forrása: joncu.com

A volt barátodnak hirtelen két személyisége lesz.

Az egyes számú az, akivel randizni kezdtél, beleszerettél, és boldogok voltatok. A kettes pedig az a srác, akivel szakítottatok.

Szíved mélyén tudod, hogy igazából a második a valóság, és az első már csak a képzeletedben létezik, de egyszerűen nem tudsz még kilépni ebből a fantáziavilágból. Szerencsére azonban ez a fázis sem tart örökké!

Egy idő után beszivárog a valóság az álomképbe (válasz nélkül hagyott üzenetek és rideg viselkedés formájában), és rádöbbensz, hogy neked nincs is szükséged ilyen emberre az életedben.

A zene a legjobb barátod – és a legnagyobb ellenséged

Az a sok album és dal, amit korábban gond nélkül végig tudtál hallgatni, hirtelen a te életedről szól.

Pontosan ismerik az érzéseidet, a helyzetedet, és tökéletesen azonosulni tudsz velük.

Egyetlen sor képes sírásra fakasztani, még akkor is, ha egyébként eddig az volt a kedvenc számod.

Ilyenkor jössz rá, hogy mennyi zene szól a csalódásokról, és arra is, hogy a rádió és a YouTube egy időre tiltott zónává változik.

Végül csak találsz egy olyan dalt, ami eltereli a figyelmed – vagy épp ellenkezőleg, mintha minden sora hozzád íródott volna és téged segítene abban, hogy újra talpra állj. Ez lesz az a szám, ami elindít a továbblépés felé.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?