Az, ahogyan megölelitek egymást rengeteget elárul a párkapcsolatotokról

Kerekes Vivien
Írta: ,
Az, ahogyan megölelitek egymást rengeteget elárul a párkapcsolatotokról

Már egy szimpla ölelés is megváltoztathatja a kedved, de ez a hatás csak hatványozódik, ha olyan személytől kapod, akit tényleg nagyon szeretsz. Pszichológusok szerint egy 20 másodperces összebújás képes csökkenteni a stresszt, erősíti az immunrendszered, és elárasztja a tested oxitocinnal, vagyis más néven szerelemhormonnal. Ráadásul még a kapcsolatodról is elárul néhány meglepő információt az, hogyan ölelitek meg egymást a pároddal!

Ha a párod általában a válladat karolja át, te pedig az ő derekát, azzal azt üzenitek a világnak, hogy a szerelmetek mellett nagyon jó barátok is vagytok.

Persze nincs bajotok a romantikával, de számotokra nem ez az elsődleges szempont; fontosabb, hogy képesek legyetek nevetni és viccelődni (akár egymáson), mint két régi barát.

Ezzel az öleléssel nem csak fizikailag, de lelkileg is össze tudtok kapcsolódni.

Szívesen pihentetitek a kezeteket egymás farmerzsebében? Akkor megnyugodhatsz, a kapcsolatotokban ugyanis a kényelem és a könnyedség uralkodik.

Persze ez nem azt jelenti, hogy már nem igyekeztek újra és újra elcsábítani egymást!

Épp ellenkezőleg; nem kell minden erőtökkel azon dolgoznotok, hogy a szerelmetek működjön, hiszen enélkül is minden a legnagyobb rendben van köztetek.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)