5+1 mérföldkő, ami apróságnak tűnik, de sokat jelent a közös jövőtökre nézve

Stumpf Bea
Írta: ,

Lehet, hogy túl vagytok már egy-két szokásos párkapcsolati buktatón, sőt már olyan fontos pillanatokat is megéltetek együtt, mint az első csók, az első együtt alvás, sőt már az összeköltözés is megfordult a fejetekben. Ezeken a nyilvánvalóan fontos szakaszokon kívül vannak még olyan apróságok, amikről nem is gondolnád, mégis sokat számítanak a kapcsolatotokban. A jövőre nézve sokat számít, hogy ezeket a pillanatokat hogyan élitek meg együtt – lássuk tehát, hogy mik is ezek!

Szuper, ha jól kijöttök egymással, bírjátok egymás humorát, sőt saját magatokon is jóízűen tudtok nevetni akár egymás előtt is.

Fontos pillanat a kapcsolatotokban, amikor megszületik az első olyan poén, amit csak ti értetek, sőt lehet, hogy csak számotokra vicces.

Ez ugyanis egy olyan plusz láthatatlan köteléket alakít ki köztetek, ami sokkal erősebb, mint gondolnád. Nektek már megvolt ez a különleges pillanat?

Amikor elkezditek becenéven szólítani egymást Kép forrása: decorandoaalma.tumblr.com

Izgalmas pillanat, amikor először beírod a telefonodba a nevét. Először csak egy keresztnév, talán egy kedves emoji, semmi más.

Aztán telnek a hetek és hónapok, és elkezditek becenéven szólítani egymást.

Ha nem jön, akkor ne erőltesd, úgyis ki fog alakulni, hogy hogy szereted szólítani a másikat, ezen felesleges gondolkozni.

Jó érzés, amikor ez belülről jön, és már úgy is becenéven szólítjátok egymást, ha nem kettesben vagytok, hanem akár egy nagyobb társaságban. Ja, és persze utána jöhet a név szerkesztése is a telefonban!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019