Kezdtek eltávolodni egymástól? Tippek az összemelegedésre, melyek elsőre lehet, hogy eszedbe sem jutnak

Stumpf Bea
Írta: ,

Lehet, hogy még csak most ismerkedtek és azért szeretnéd, hogy felpörögjenek az események, de az is előfordulhat, hogy már évek óta együtt vagytok és jó lenne egy kicsit visszatalálni egymáshoz. Nehéz fenntartani folyamatosan a lángot, ha már hosszú ideje együtt vagytok és a napi rutin mellett kevés idő jut egymásra. Lássuk, milyen egyszerű apróságokkal kerülhetsz mégis közelebb a szerelmedhez!

Utazzatok el együtt! Kép forrása: barefootblonde.com

A közös utazások nagy vízválasztók lehetnek egy kapcsolatban, hiszen vagy összekovácsolja a két félt vagy gyorsan előhozza azokat a problémákat, amiket lehet, hogy csak évek múlva vennétek észre.

Legyünk pozitívak, jól fog elsülni és közelebb kerültök majd egymáshoz. Már azzal is, hogy tervezgettek, készülődtök és álmodoztok, majd persze visszaszámoltok.

Egy közös utazás azért is szuper, mert együtt tapasztaltok meg új élményeket, új oldalról ismeritek meg egymást és szinte észrevétlenül így kerültök egyre közelebb egymáshoz.

Vágjatok bele egy kalandba! Kép forrása: weheartit.com

A mindennapok könnyen elszürkülhetnek és unalmassá válhatnak, ezért fontos, hogy időről-időre felpörgessétek magatokat egy kicsit.

Ha közösen belevágtok egy kalandba, azaz kicsit kiléptek a komfortzónátokból, az úgy hoz majd közelebb titeket egymáshoz, hogy észre sem veszitek majd.

Egy közös vidámpark, egy bungee jumping vagy valami elsőre őrültségnek hangzó ötlet, ami felpörgeti az adrenalint szuper mérföldkő lehet a kapcsolatotokban.

Ilyen helyzetekben ugyanis teljesen máshogy működnek a hormonok, másképp látod a másikat, és később is más szemmel tekintesz majd a kapcsolatotokra, ha együtt éltek át ilyen forró pillanatokat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019