Újdonságok, amikkel felturbózhatod a párkapcsolatodat idén

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Újdonságok, amikkel felturbózhatod a párkapcsolatodat idén

Itt az ideje, hogy ne csak a diéta körül forogjanak az újévi fogadalmak! Nem mintha lebecsülnénk az életmódváltás fontosságát, de a külső megjelenéseden túl talán még lényegesebb, hogyan érzed magadat a kapcsolatodban. Ezeket fogadd meg idén, és meglátod, pár hét alatt érezhetően jobb lesz a szerelmi életed!

A szexet csak jóra használd

Bármennyire is elavult dolog manapság, sajnos még mindig sokan vannak azok, akik a szexet eszközként használják. Egyesek így zsarolják, vagy megpróbálják irányítani partnerüket, mások pedig egyszerűen szexszel zárják le a vitákat a kommunikáció helyett. Pedig mindegyik módszer hatástalan, és hosszútávon rengeteg kockázatot rejteget!

Mivel a szex fontos alapköve a kapcsolatoknak, egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű: bármelyikőtök is kényszerből, muszájból kerít sort rá? Ha igen, nagyon komoly megbeszélnivalóitok vannak... A konfliktust pedig csak akkor szabad összebújással zárnotok, ha már pontot tettetek a vita végére, nem szabad letepernetek egymást úgy, hogy szó sem esett a megoldásról.

Csábítsd el minden nap újra Kép forrása: emmylowephoto.com

Míg a kapcsolatok kezdetén a csábítás és a hódítás magától értetődő, addig később automatikusan alábbhagy a szenvedély – pedig éppen a komoly kapcsolatokban van rá a legnagyobb szükség! Mivel az anyatermészet ilyenkor már nem garantálja a kezdeti, csodás érzéseket keltő hormonokat, neked, nektek kell gondoskodnotok arról, hogy a varázslatot sokáig fenntartsátok.

A projektet nehezíti, hogy minden ember más és más, ezért nektek egyedileg kell megtalálnotok azt, ami igazán sokat tud lendíteni a szerelmei életeteken. Fehérneműk, szerepjátékok, esetleg erotikus filmek? Bármit is választotok, fontos, hogy ne áldozd fel a saját értékrendedet, vágyaidat, hiszen ez az egész éppúgy szól rólad, mint a barátodról.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv