Otthoni randi programok, miután a gyerekek lefeküdtek

Stumpf Bea
Írta: ,

A gyerekek már lefeküdtek, de nem szeretnétek bébiszitterre költeni, így inkább otthon maradtok? Vagy egyszerűen csak nincs kedvetek kimozdulni, de mégis jó lenne valamit közösen csinálni? Hoztunk nektek néhány ötletet, amellyel randi hangulatot teremthettek akár a nappaliban is!

Gyertyás romantika Kép forrása: thedatingdivas.com

A legkézenfekvőbb ötlet az otthoni randihoz, hogy közösen készítetek valami finom vacsit, majd romantikusan, gyertyák és lágy zene mellett elfogyasztjátok. Ez sokkal izgalmasabb, mint egy étterembe elmenni, hiszen itt csak ti vagytok, senki sem zavar benneteket.

Ha a főzést kihagynátok, akkor akár rendelhettek is valamit, majd átadhatjátok magatokat a romantikának és nosztalgiának. Fontos, hogy kizárjatok mindent, amit lehet, és csak egymásra figyeljetek – vacsi közben ne menjen a tévé, és a telefonok is kerüljenek minél messzebb!

Játsszatok! Kép forrása: junebugweddings.com

Gondoljatok bele: mikor játszottatok utoljára? A játékok egyáltalán nem csak gyerekeknek valók!

Mini élethelyzeteket élhetsz át egy-egy játék során, ami által sokkal inkább megismered önmagad és azokat, akikkel játszol.

Itt a szuper alkalom, hogy elővegyetek egy társasjátékot, egy kártyapaklit vagy esetleg kihívjátok egymást egy videójáték-párbajra!

Aztán már csak arra kell figyelni, hogy a nagy hévben nehogy túl hangosak legyetek!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019