Otthoni randi programok, miután a gyerekek lefeküdtek

Írta: ,

A gyerekek már lefeküdtek, de nem szeretnétek bébiszitterre költeni, így inkább otthon maradtok? Vagy egyszerűen csak nincs kedvetek kimozdulni, de mégis jó lenne valamit közösen csinálni? Hoztunk nektek néhány ötletet, amellyel randi hangulatot teremthettek akár a nappaliban is!

Gyertyás romantika Kép forrása: thedatingdivas.com

1/6 Gyertyás romantika

A legkézenfekvőbb ötlet az otthoni randihoz, hogy közösen készítetek valami finom vacsit, majd romantikusan, gyertyák és lágy zene mellett elfogyasztjátok. Ez sokkal izgalmasabb, mint egy étterembe elmenni, hiszen itt csak ti vagytok, senki sem zavar benneteket.

Ha a főzést kihagynátok, akkor akár rendelhettek is valamit, majd átadhatjátok magatokat a romantikának és nosztalgiának. Fontos, hogy kizárjatok mindent, amit lehet, és csak egymásra figyeljetek – vacsi közben ne menjen a tévé, és a telefonok is kerüljenek minél messzebb!

Játsszatok! Kép forrása: junebugweddings.com

2/6 Játsszatok!

Gondoljatok bele: mikor játszottatok utoljára? A játékok egyáltalán nem csak gyerekeknek valók!

Mini élethelyzeteket élhetsz át egy-egy játék során, ami által sokkal inkább megismered önmagad és azokat, akikkel játszol.

Itt a szuper alkalom, hogy elővegyetek egy társasjátékot, egy kártyapaklit vagy esetleg kihívjátok egymást egy videójáték-párbajra!

Aztán már csak arra kell figyelni, hogy a nagy hévben nehogy túl hangosak legyetek!

Moziest Kép forrása: buzzfeed.com

3/6 Moziest

A moziestnek is megvan a maga rituáléja, így ha nem akarjátok, hogy csak egy szimpla hétköznap estének tűnjön a randinapotok, akkor úgy is készüljetek rá.

Beszéljétek meg, hogy milyen filmet, esetleg filmmaratont néznétek meg szívesen, készítsetek hozzá pattogatott kukoricát vagy zöldséges mártogatóst, nyissatok ki egy üveg bort, és kezdődhet a filmnézés!

Ha nosztalgikus hangulatban vagytok, régi családi videókat vagy az esküvői videótokat is megnézhetitek.

4/6 Hasznos időtöltések

Ha szeretitek még az utolsó perc szabadidőtöket is hasznosan tölteni, akkor is számos ötlet közül választhattok.

Fontos azonban, hogy mindkettőtöknek kedve legyen hozzá, hiszen ez egy randi.

Válogassatok könyveket, és olvassatok fel belőlük egymásnak, keressetek egy online kurzust vagy kvízt, amit együtt csináltok meg, de akár edzhettek is közösen  a lényeg, hogy úgy készüljetek rá, mint egy igazi randira.

Adjátok át magatokat a pillanatnak, és élvezzétek az együtt töltött időt!

Tematikus estek Kép forrása: oncewed.com

5/6 Tematikus estek

A főzést és a filmnézést felfűzhetitek egy általatok választott témára, ami lehet egy ország, egy régi korszak vagy egy konkrét filmes világ, a lényeg innentől kezdve már csak az, hogy mindennek az adott tematikához kell kötődnie.

Például, ha imádjátok Olaszországot, akkor tegyétek be a Dolce Vitát, süssetek pizzát, majd nézzétek meg a családi fotóalbumot az olaszországi nyaralásaitokról, és akár tervezzétek meg a következőt!

Kényeztető órák Kép forrása: frontgate.com

6/6 Kényeztető órák

Ritka, hogy a sok-sok teendő mellett magadra is jut egy kis időd, és ez persze hatványozottan igaz, ha már gyereked is van. Ezt a randiestét kihasználhatjátok erre is, hiszen ahhoz, hogy egymást kényeztessétek, nem kell elmenni egy luxusszállodába vagy egy nyaralásra, otthon is minden adott ehhez.

Kezdjétek azzal, hogy a fürdőt spa környezetté alakítjátok, azaz gyertyákkal, illóolajokkal és zenével relax hangulatot varázsoltok, majd vigyetek be magatokkal egy kis bort és néhány falatkát. Masszírozzátok egymást, és csak lazítsatok!