Összeköltözöm a pasimmal! Tippek a túléléshez!

Stumpf Bea
Írta: ,

Bármilyen szuperül is működik a kapcsolatotok, az összeköltözés nagy kihívás, sok kompromisszummal és egyeztetéssel jár, még akkor is, ha sok mindenben hasonlítotok és jól kijöttök egymással. Ami működik több hónapja vagy akár már több éve is, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az összeköltözés is sima ügy lesz. Lássuk, hogyan kezeld az izzasztó helyzeteket!

Menj bele! Kép forrása: theprettyblog.com

Amikor a közös lakásotok berendezéséről, a falak színéről vagy a bútorok kiválasztásáról van szó, nem biztos, hogy mindenben egyetértetek majd a pároddal.

Ez tökéletesen rendben van, ezen ne is izgulj, talán az a ritkább, amikor minden teljes összhangban működik.

Nem gond, ha néhány dologban eltér a véleményetek, a lényeg, hogy legyen egy stratégiátok, ami segít abban, hogy kompromisszumra jussatok, megeggyezzetek és ne sértődj meg, ha nem minden pontosan úgy alakul, ahogyan a fejedben elképzelted.

A kulcs a kompromisszum Kép forrása: indiaearl.com

Biztos sokaktól hallottad már, hogy a hosszú kapcsolatok nyitja a kompromisszumokban van, ez egy összeköltözés esetén kiemelten fontos, hiszen az együttélés nem létezik e nélkül.

Ez nem azt jelenti azonban, hogy olyan félmegoldásokban kell megalkudni, ami egyikőtöknek sem tetszik igazán, csak azért, hogy elkerüljétek a vitát.

Hiszen ki akar egy olyan kanapét, ami nem is passzol hozzátok vagy ki akarja fehérre festeni a falakat csak azért, mert a két másik javaslattal nem tudtatok dűlőre jutni.

Ilyenkor jöhetnek a B tervek

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019