5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt összeköltözöl vele

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt összeköltözöl vele

Kép forrása: hercampus.com

A döntés megszületett: rászántátok magatokat és összebútoroztok. A legnagyobb kérdéseket azonban nem az fogja felvetni, hogy hogyan vidd át az aranyhalakat, és kinek a mosógépét tartsátok meg. Más dolgok is vannak, amikkel jó tisztában lenni.

Igenis nagy dolog Kép forrása: tumblr, more-than-ideas

Az összeköltözést sokan egy vállrándítással elintézik, mondván, hogy a hét nagy részét már amúgy is együtt töltik, mielőtt hivatalosan is összeköltöznének.

Azonban feladni a saját mentsváradat – vagy megosztani valaki mással – igenis nagy dolog, ezért teljesen normális, ha vannak aggodalmaid. Persze nem azt mondjuk, hogy túlságosan rá kell görcsölni a dologra, de ne rémülj meg, ha felmerülnek benned bizonyos kételyek.

Ezek még nem feltétlenül jelentik azt, hogy nem szeretitek egymást, csak azt, hogy a rózsaszín köd mögött is maradt némi józan gondolkodás, ami képes felmérni a döntés veszélyeit.

Idő, magadra Kép forrása: lauryncakes.com

Amikor az ember szerelmes, minden egyes együtt töltött pillanatnak örül. De attól még senki nem szűnik meg független entitás lenni, és ez jól is van így.

Teljesen természetes, ha néha majd úgy érzed, szívesen töltenél egy kis időt egyedül, és akkor sem kell pánikba esni, ha a párod vágyik egy-két magányos órára.

Tekintve, hogy egy élettéren osztoztok, nem biztos, hogy ez mindig össze is jön, de ha csak tisztázod magadban, hogy ez egy természetes igény, azzal máris sok konfliktust előzhetsz meg.