1000 kutatás bizonyítja: az örökké tartó kapcsolatokra a következő 6 dolog mindig igaz

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor arról van szó, vajon mi a hosszan tartó kapcsolatok titka, sokan a szerelmet, a bizalmat és a hűséget sorolják fel alappillérként. Noha tény, hogy ezek nélkül egyetlen páros sem tudna kitartani sokáig, valójában az örökké tartó szerelem ennél sokkal összetettebb!

Egy professzor, Brian Ogolsky annyira kíváncsi volt arra, mi az örökké tartó kapcsolatok titka, hogy több, mint ezer kutatást olvasott végig és elemzett ki csapatával ahhoz, hogy választ kapjon végre a kérdésre. A felmérés két éven át tartott, és ezidő alatt fedezték fel, melyek azok a dolgok, amelyek igazak voltak a nagyon hosszan (vagy akár örökké) tartó kapcsolatokra. Ha a leírásban magadra és a párodra is ráismersz, jó hírünk van, mert valószínűleg rátok is hosszú, közös jövő vár!

Amikor valaki boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, nem foglalkozik azzal, milyen lehetőségei lennének az ismerkedésre.

Például te nőként egyáltalán nem veszed szemügyre a pasikat a munkahelyeden, mert eszedbe sem jut, hogy bárkivel is flörtölni kezdj.

Ha pedig valaki mégis szimpatikusabbá válik, mint az kellene, egyszerűen csak nem keresed többé a társaságát.

A szakértő szerint fontos, hogy ne gondolkozzanak a felek esetleges B-terven, mert egy ilyen esetben biztos, hogy a páros nem fog sokáig kitartani.

Az emberek szeretik azt gondolni, hogy az ő kapcsolatuknál jobb nincs az egész világon.

A párok sokszor idealizálják egymást, és sokkal szexisebbnek vagy okosabbnak látják a másikat, mint ami a valóságnak megfelel.

Azt gondolják, a közöttük lévő kapcsolat különleges, és ilyet senki más oldalán nem tapasztalnának meg. Ez pedig csodálatos dolog!

Az eredmények ugyanis azt mutatták, hogy ha valaki több év eltelte után már nem igazán hisz ebben, az az első lépés a kapcsolati problémák megjelenése felé.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019