7 biztos jel, hogy a kapcsolatotok örökké tart

Kerekes Vivien
Írta: ,
7 biztos jel, hogy a kapcsolatotok örökké tart

Kép forrása: Maud Chalard

Nem létezik két ugyanolyan párkapcsolat. Egyes szerelmek hatalmas tűzzel indulnak, majd hirtelen, minden magyarázat nélkül kialszik a láng. Másoknak keményen meg kell dolgozniuk a kezdeti időszakban, végül pedig a dolgok a lehető legjobban alakulnak köztük. De mi lehet az oka annak, hogy bizonyos kapcsolatoknál minden rendben van, míg egyes szerelmek gyorsan véget érnek? Vajon mi a titka az örökké tartó együttlétnek? Egy kutatás segítségével most te is közelebb kerülhetsz a megoldáshoz!

Panaszkodsz, de nem kritizálsz Kép forrása: imgfave.com

Minden kapcsolatban történnek olyan dolgok, ami miatt panaszkodni szeretnének egy kicsit a párok, és ezzel nincs is semmi gond. Fontos azonban, hogy ezek végül ne váltsanak át kritizálásba a párod személyiségével vagy viselkedésével kapcsolatban.

Ha a barátod esetleg elfelejtette időben befizetni a csekkeket, gondolj inkább arra, hogy kicsit dolgoznotok kell az "időbeosztási szokásain", ahelyett, hogy vitatkozni kezdenél vele emiatt – a kritizálás ugyanis erősen megviseli a kapcsolatokat.

Képesek vagytok a szerelem nyelvén beszélni egymással.

A barátságtalan becenevek, egy-egy gúnyos mosoly, az állandó szemforgatás és a bántó megjegyzések nem gyakori résztvevői a mindennapi kommunikációtoknak; méghozzá azért, mert pontosan tisztában vagytok azzal, hogy amit nem szívesen hallanátok a partneretektől, azt nektek sem lenne szabad kimondani.