Ezekkel az apró trükkökkel megveted az örök kapcsolat ágyát

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A hosszú kapcsolatok kulcsa az egészen apró, egyszerű, de mégsem túl hétköznapi praktikákban rejlik. Mi most eláruljuk neked, mik ezek, de figyelem! Innentől rajtad áll, hogy alkalmazod-e a boldogság trükköket!

A boldogság egyik fontos alapfeltétele, hogy ne vitatkozzatok állandóan – ehhez nagyon jól alkalmazhatod az alábbi praktikát. Először is, mindig mérlegelj, mennyire súlyos az adott probléma!

Kibírod visszaszólás nélkül, és ezzel elkerülöd a veszekedést, vagy odaböksz valami övön alulit, és vállalod az órákig tartó duzzogást?

Nyilván előbbi sokkal célszerűbb, és ha mindketten hajlandóak vagytok toleránsan viselkedni, akkor szinte teljesen kizárhatjátok a felesleges összekapásokat. Mielőtt egymásnak rontanátok, tudatosítsd magadban, hogy ő az, akibe fülig szerelmes vagy!

Emellett próbálj minden nézeteltérést úgy zárni, mintha most láthatnátok utoljára egymást – ez az esetek 99,9%-ban szerencsére fikció, de nagyon is motiváló, és működik. Így mindjárt másként festenek a hétköznapi gondok!

Nem csak neked esik jól, ha megdicsérik a frizurád, a ruhád, vagy éppen a főztödet – ezek a férfiaknak éppúgy simogatják a lelkét (akkor is, ha eszük ágában sincs bevallani).

Ez a praktika sem kerül az égvilágon semmibe, csupán időnként ki kell mondanod, amit gondolsz.

Alkalmanként úgy is bókolhatsz, hogy semmilyen lényegbeli változást nem tapasztalsz, hiszen ez nagyon bátorítóan tud hatni, és fellelkesíti a szerelmedet. (Pl. Néhány nap edzés még nem igazán látszik, de ha megdicsérgeted, akkor azzal nyilván segíted és ápolod az egóját.)

A hétköznapi dolgokért szintén bókolhatsz. Jól áll neki az ing, vagy megborotválkozott? Isteni az illata? Esetleg megint fergeteges volt az ágyban?

Akkor ideje ezeket a gondolatokat neki is elmondanod!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019