5 dolog, amit a nők elkövetnek a kapcsolatban és a férfiak megőrülnek tőle

Szőke Angéla
Írta: ,

Egy harmonikus kapcsolatban is előfordul, hogy a felek egymás agyára mennek és még a lelki társaknak is vannak olyan tulajdonságai, amitől partnerük a falra mászik. Vannak olyan szokások, amiket a női nem anélkül alkalmaz rendszeresen, hogy tudná, mennyire idegesíti ezzel a férfiakat. Ha az alábbi listában magadra ismersz, tudnod kell, hogy akaratodon kívül megőrjíted vele a pasidat.

1. Telefon-nyomkodás

Mikor együtt vagytok valahol, a barátod azt szeretné, hogy jelen légy és jól érezzétek magatokat, nem azt, hogy végig a telefonodba bújj. Ez tulajdonképpen bármilyen szituációra elmondható, hogy udvariatlan tevékenység, amikor azonban a pasid baráti társaságával vagytok valahol, különösen hervasztó, ha látja, hogy te végig a barátnőiddel csetelsz.

Ezzel azt üzened, hogy nem érzed jól magad, unatkozol, egyáltalán nem is érdekel az egész összejövetel és ez őt borzasztóan idegesíti. 

2. Közös szelfik

Egy lány számára nincs nagyobb öröm, mint mikor a pasijával közös képet oszthat meg a közösségi médián és begyűjtheti a „szépek vagytok!” kommentek és lájkok tucatjait.

Nos, a legtöbb srác viszont utálja az ilyen kis felszínes online közjátékokat, főleg ha be is jelölöd őt a képen, hiszen így az ő saját barátai is láthatják, hogy milyen cuki biodíszlet vált belőle.

Olykor nem bánják a közös szelfik posztolását, de ha ez rendszeres, csak irritáló nyűggé válik nekik az egész. 

Kép: VitalikRadko/depositphotos.com

3. A semmi a baj

Talán ez az a szó, amitől egyből a plafonon vannak: „Semmi.” Ha egy férfit azzal próbálsz meg rádöbbenteni arra, hogy helytelen módon viselkedett és ezzel téged megbántott, soha semmire nem fogsz azzal jutni, ha duzzogsz előtte. Ha azt várod, hogy ettől ők valami csoda folytán kitalálják, mit rontottak el, akkor naiv vagy, mert fogalmuk sem lesz. Ez a gyerekes viselkedés nem vezet sehová. Ha tényleg megbántott, állj elé és kerek perec mondd meg neki, mi volt az.

A férfiak egyszerű lények, a közvetlen, egyenes kommunikációból értenek, nem a rejtett jelzésekből - ebben egyébként mi, nők, vagyunk erősek, de ezt csak egymás közt tudjuk alkalmazni...

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?