Miért nem kellek neki? 5+1 tipp, amivel leszámolhatsz az önostorozással

Berényi Nóri
Írta: ,

Hányszor tetted már fel magadnak a kérdést: „miért nem kellek neki?” Majd jött az önsavazás, hogy már megint benned van a hiba és biztosan nem kellesz ezentúl majd senkinek sem. Nehéz ilyenkor felvenni a pozitív szemüvegünket és más színben szemlélni a világot, de mi szeretnénk neked ebben segíteni és megnyugtatni, hogy az égvilágon semmi baj nincs veled.

Szeretjük magunkat bántani Kép forrása: moonandtrees.tumblr.com

Mikor nem kellünk valakinek és ezt tudtunkra is adja, akkor miért van az, hogy egyből magunkban keressük a hibát? Nem elég hosszú a combom, nem elég nagy a mellem, nem vagyok elég szórakoztató és még persze sorolhatnánk a listát.

Nem jó, ha egyből magadban látod meg a tüskét, de a másik véglet sem, mikor mindig csak mást okolsz életed rossz történéseiért.

Hagyj fel azzal a tévképzettel, hogy bármi baj lenne veled, ha egy pasinak nem te vagy a befutó, mert ezzel csak az önbizalmadat rombolod.

Nem tudja mit veszített! Kép forrása: inspiredbythis.com

Irigylésre méltó, ha valaki így fogja fel a „nem kellesz eléggé” állapotot, de tulajdonképpen tökéletesen igaza van.

Szükséged van neked arra, hogy egy olyan ember miatt kerülj padlóra, akit annyira nem is érdekelsz, ráadásul garantáltan nem te jársz jelenleg is a fejében?

Persze, hogy nem!

Fordítsuk meg ezt az egészet!

Tisztában vagy az értékeiddel, tudod, hogy mennyit érsz, így, ha ő ennek tudatában mond le rólad, akkor jobb is, hogy elváltak útjaitok, mert neked olyanra van szükséged, aki teljes szívéből téged akar, kételyek nélkül.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019