5+1 olcsó és romantikus program

Sándor Alexandra
Írta: ,
5+1 olcsó és romantikus program

A lapos pénztárca nem jelenti azt, hogy lőttek a romantikának! Tippjeink segítségével a pénzügyi helyzetedtől függetlenül meghitt és izgalmas programokat szervezhetsz a pároddal.

Piknik

Egy park vagy tisztás, egy kis kaja, plusz ti ketten. Naplementekor, hegyvidéken vagy vízparton még tökéletesebb élmény lehet.

Rajtad áll, hogy szendvicseket, esetleg többfogásos menüt viszel, de kánikulában tartsd szem előtt: nem célszerű tejes, tojásos vagy gombás harapnivalót választanod!

Társasjáték

Bizonyára megtartottál egy-két társasjátékot a régi időkből, vagy percek alatt tudsz keríteni néhányat a családi vagy baráti körből. Teljesen mindegy, hogy ész- vagy ügyességi játék mellett teszed le a voksod, a lényeg, hogy okozzon önfeledt pillanatokat!

Ha anyagilag éppen nem álltok a helyzet magaslatán, előfordulhat, hogy mások élménybeszámolóinak hallatán irigykedsz egy kicsit. Az előbbiekből azonban láthatod: nem feltétlenül kell tengerparti nyaralás vagy lazacfilés és kaviáros vacsora a felhőtlen szórakozáshoz. Az alacsony költségvetésű programok külön előnye, hogy akár önfeledt tininek is érezheted magad közben!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!