6 ok, amiért a férfiak hazudnak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 ok, amiért a férfiak hazudnak
Akadnak olyan helyzetek, amikor a férfiak nem azért hazudnak, mert ténylegesen okuk van rá, hanem mert jóformán az ellenkező nem a viselkedésével, illetve a környezet különböző ráhatásaival kikényszeríti a füllentést. Ha pedig az illető nem maximálisan erős jellem, inkább a könnyebb utat választja.
Állandóan bántod
Nem lenne min csodálkozni, sokan mégis értetlenül állnak a hazudozó párjuk előtt, miközben minden egyes percet számon kérnek rajta, s azonnal hisztizni kezdenek, ha bármilyen (szerintük) zavaró tényező felütötte a fejét.
Ha te is így viselkedsz a barátoddal, akkor ne lepődj meg azon, hogy időről időre füllent egyet, ez ugyanis sokkal kevesebb problémával jár számára, mintha igazat mondana és be merné vallani, hogy a srácokkal volt meccset nézni. 
Gondolkozz el azon, hogy jó esetben te is egyenrangú partnert keresel, nem pedig olyasvalakit, akin uralkodni kell.
Ezt a mintát látta
Mindannyiunkra kihat az, amit a családban láttunk – és nem feltétlenül pozitív irányban. Ha egy kisfiú állandóan azt látja otthon, hogy a problémák kezelhetők a hazugsággal, akkor ezt fogja normálisnak hinni, és felnőttként ugyanígy fog viselkedni. Ez nem feltétlenül tudatos, csupán arról van szó, hogy egyszerűen így nevelték (még ha nem is szánt szándékkal).
Az ilyen helyzetet sosem könnyű kezelni, adott esetben pszichológus segítségére is szükség lehet, de az biztos, hogy nagyon sokat kell beszélgetnetek róla és rettentően türelmesnek kell lenned.
Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!