4 apróság, amiből a férfiak azt gondolják, nyomulsz rájuk

Berényi Nóri
Írta: ,
4 apróság, amiből a férfiak azt gondolják, nyomulsz rájuk

Kép forrása: jolopes/depositphotos.com

Nem szokatlan női tulajdonság a dolgok túlkombinálása. Jelen esetben az, hogy mikor vagy túl sok, vagy túl kevés a pasik számára? Nyilván minden ember más és más, de valljuk be, vannak olyan apró tényezők, melyek a férfiak számára egyértelmű jelek a részedről. A kérdés már csak az, hogy ezt pozitívan, vagy negatívan fogadják e majd.

Az érintés Kép forrása: cuded.com

Az érintés a legintimebb dolog, ami két ember között létrejöhet, így érthető, hogy a pasi egyből azt a következtetést vonja le, hogy nyomulsz rá, ha például beletúrsz a hajába.

Ez egy olyan női praktika tud lenni, amiért megőrülnek a férfiak, szóval nyugodtan élj vele, ha tudatni szeretnéd szimpátiádat a kiszemelt férfi felé. Viszont azt érdemes tudnod, hogy nem mindegy, hogy hol kezded az érintést.

Az előbb említett hajba túrás például egy finom, mégis nagyon szexi módja lehet vonzalmad érzékeltetéséhez, viszont, ha mondjuk a combját fogdosod, akkor egész más képet alakítasz ki magadról a pasi szemében.

Tudod, mindent a szemnek, semmit a kéznek (legalábbis az elején).

A szemkontaktus Kép forrása: facebook.com

Ezzel kezdenénk, hiszen ez a legalapvetőbb ok, ami miatt egy pasi joggal gondolhatja, hogy tetszik neked.

Szóval vigyázz a túlzott szemezéssel és csak azon a férfin akadjon meg a tekinteted, akitől tényleg szeretnél valamit.

Vannak nők, akikben kódolva van a szexi nézés, így ők még az élettelen dolgokra is képesek olyan pillantást vetni, amitől életre kelnek. Ez részben jó, részben rossz. Jó, mert számukra nem okoz gondot a szemkontaktus, viszont probléma is lehet, ha ezzel minden olyan pasit maguk köré csalogatnak, akit egyébként nem szeretnének.

Talán itt is az arany középútra kellene törekedni, vagyis, csak akkor akadjon meg a szemed egy pasin, ha komolyan tetszik neked.

 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!