Nyitott vagy egy futókalandra? – Ebből a 3 kérdésből kiderül

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nyitott vagy egy futókalandra? – Ebből a 3 kérdésből kiderül

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Nem csak a hosszú távú, évekig tartó kapcsolatok azok, amik hozzájárulnak a személyiséged fejlődéséhez, önmagad megismeréséhez. Sőt, gyakran éppen a futókalandok segítenek dönteni a jövőt illetően, általuk rájöhetsz, mire is vágysz valójában. De honnan tudhatod, hogy helyes-e, ha egyelőre a futókalandok mellett voksolsz? Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, és máris kiderül!

A saját boldogságod most mindennél fontosabb?

A legtöbb ember életében akadnak olyan időszakok, amikor nem igazán akarunk, tudunk foglalkozni mások érzelmeivel, gondolataival. Egyesek szerint így kellene leélni a komplett életünket, hiszen, ha mindenki így tenne, akkor csak a saját boldogságunkért felelnénk, tehát az „átlagboldogság” is nagyobb lehetne.

Másoknak ez a nézőpont egyáltalán nem illik a világnézetébe, ők folyton inkább segítenének másoknak és a saját boldogságukat helyezik a háttérbe. Ami azonban biztos, akkor lehetnek kiegyensúlyozott futókalandjaid, ha a saját boldogságod jelenleg a legfontosabb. Az számít, hogy te jól érezd magadat, neked kielégülést és örömöt hozzanak ezek a kapcsolatok.

Ha már elkezdesz a másik érzelmi világával foglalkozni, vagy esetleg azzal, mit gondol rólad a környezeted, akkor ez nem megfelelő lelkiállapot a futókalandok megéléséhez.

Ezzel szemben, ha úgy érzed, most szükséged van a teljes önállóságra, hogy csak és kizárólag saját magad felé számold el mindazt, ami a fejedben és a szívedben zajlik, akkor vágj bele nyugodtan!

Innen tudhatod, hogy valóban nyitott vagy-e egy futókalandra – ezt a 3 kérdést tedd fel magadnakKép forrása: bedya/Depositphotos.com

Nincsenek komoly elvárásaid?

Persze, a futókalandokat illetően is szükség van elvárásokra, hiszen ezek leginkább a szexuális együttlétről szólnak: egyáltalán nem mindegy, mennyire passzoltok össze az ágyban, és hogy a találkák során tudtok-e pár érdemleges szót váltani egymással. Szóval, azt nem mondjuk, hogy egyáltalán ne legyenek elvárásaid, természetesen nem kell megalkuvóvá válnod.

Azonban fontos feltenned magadnak a kérdést, hogy tényleg nincsenek-e komoly elvárásaid a futókalandjaiddal kapcsolatosan? Ha magabiztosan rá tudod vágni, hogy nincsenek, akkor bátran belekezdhetsz, ellenkező esetben viszont jobban teszed, ha hanyagolod őket. Még ha kellően határozott is vagy, akkor is érhetnek meglepő érzelmek, felbukkanhatnak olyan szituációk, amikre egyáltalán nem számítottál. Hát még akkor, ha nem vagy biztos abban, hogy a futókalandok neked valóak!

Rosszul járhatsz, ha azért mész bele egy-egy ilyen viszonyba, mert arra alapozol, hogy „ebből még lehet valami”, vagy ha úgy vélekedsz, hogy a kaland úgysem csak egy alkalomra szól. Általában egyáltalán nem ez a jellemző…

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?