Rájöttél, hogy felesége van? 5 dolog, amit tisztázz vele és magaddal

Dienes Petra
Írta: ,

A szerelem sajnos nem válogat. Ezért ha ilyen helyzetet teremtett az élet, figyelj oda pár dologra, hogy te és a másik fél a lehető legkevésbé sérüljetek. Nagyon fontos, hogy nem arra biztatunk, hogyan szeress el egy férjet a feleségétől, hanem abban segítünk, hogyan élj meg könnyebben egy ilyen helyzetet, ha már belekerültél.

Tisztázd a helyzetet Kép forrása: imnotwordy.com

Az első és legfontosabb lépés, hogy képbe kerülj. Mielőtt még bármit is elsietnétek, beszéljétek át töviről-hegyire a férfi jelenlegi helyzetét.

Kérdezz meg mindent, ami érdekel és ami nyomja a lelked.

Fontos, hogy a legelején megtudd, mik a szándékai és miért jutott el idáig.

Ez egy viszonylag kiszolgáltatott helyzet, de próbálj meg benne bízni és fogadd el, amit mond.

Sajnos fenn áll a veszélye annak, hogy nem mond igazat, de amíg nincsenek erre utaló jelek, próbálj meg neki hinni és a támasza lenni.

Tudj meg róla többet Kép forrása: stylemepretty.com

Ha már emberileg közelebb kerültetek egymáshoz és úgy érzed, nem véletlen, hogy kifelé tekintget a házasságából, akkor érdeklődj egy kicsit másoktól is az otthoni helyzetről. De nagyon fontos, hogy ne nyomozz és ne vidd túlzásba!

Ha vannak közös ismerőseitek, akkor éppen elég a megfelelő időben és helyzetben 1-2 kérdést feltenni, feltűnés nélkül, diszkréten.

Ennél tovább viszont ne menj! Ha az ismerősök is megerősítik, hogy nincs minden rendben köztük, akkor „megnyugodhatsz”, ha pedig mást mondanak, gondolkozz el, mert lehet, hogy csak kihasználnak.

Másrészről pedig lehet, hogy egy boldog házasságba rondítasz bele, amit magad és a másik fél miatt sem tehetsz meg!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019