Más okok miatt lépnek félre a nők és más miatt a férfiak - eláruljuk, miért!

Berényi Nóri
Írta: ,

Mondhatnánk, hogy a hűtlenség is az emberi alaptermészet egy része, de ez azért nem így van, maximum könnyebb erre fogni. Férfiak és nők más-más okból kifolyólag lépnek rá a hűtlenség ösvényére. Van, amikor ez valakinek tényleg a személyiségének elengedhetetlen része, de a legtöbb esetben annak a jele, hogy már valami nem kerek a kapcsolatban.

Létezik örök hűség? Kép forrása: indiaearl.com

Egyértelműen igen, de ez nem jön magától. Nagyon könnyű engedni a kísértésnek és belemenni a játszmákba, de ez az egyszerűbb út.

A megcsalás legtöbbször a kommunikáció hiánya miatt történik, mivel nem tudja a két fél, hogy mire vágyik a másik. Ha a párod több szexet igényelne, akkor add meg neki, végtére is, ez neked is csak jó. Ha, viszont neked több bókra, érzelemre lenne szükséged, akkor ezt tudasd vele. Bár könnyebb egyből másnál keresni a vígaszt, egyszer úgyis oda lyukadtok ki, hogy tisztáznotok kell a dolgokat.

Hidd el, az őszinteség mindenre megoldás.

Ha valamit nem kap meg, akkor megszerzi magának Kép forrása: bloglovin.com

Ha bevezeted a szexmentes időszakot a kapcsolatotokba, akkor nagy az esély rá, hogy a pasid egy idő után valaki mástól szerzi meg azt, amit te nem adsz meg neki. Itt arról a makacs női praktikáról van szó, amiről a nők többsége úgy gondolja, hogy hasznos dolog egy kapcsolatban, mivel ezzel a férfiak sakkban tarthatók.

A rossz hír az, hogy bár nekik tényleg a legtöbb gondolatuk a szex körül forog, teljesen hülyét sem csinálnak magukból. Ha mindent megadtok egymásnak testileg-lelkileg, akkor biztos, hogy egyikőtök sem fog sóvárogni más után, ehhez viszont tényleg az kell, hogy ápoljátok a kapcsolatotokat minden értelemben.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba