Ezért lépnek félre a nők és miért a férfiak. Van különbség!

Berényi Nóri
Írta: ,

Mondhatnánk, hogy a hűtlenség is az emberi alaptermészet egy része, de ez azért nem így van, maximum könnyebb erre fogni. Férfiak és nők más-más okból kifolyólag lépnek rá a hűtlenség ösvényére. Van, amikor ez valakinek tényleg a személyiségének elengedhetetlen része, de a legtöbb esetben annak a jele, hogy már valami nem kerek a kapcsolatban.

Amikor a férfi lép félre Kép forrása: junebugweddings.com

Még magunknak is fáj bevallanunk, de sajnos a férfiak gyakrabban döntenek úgy, hogy máshol keresik azt a pluszt, amit otthon már nem kapnak meg. Direkt nem a boldogság szóval hadonászunk, mert egyáltalán nem biztos, hogy valakinél ez az indok a megcsalásra. Sokkal inkább a kaland, az izgalmak, a „valami új”-nak az érzése.

Nagyon nehéz tíz, húsz, vagy harminc évnyi házasság után is fenntartani a tüzet, talán nem is lehet, viszont egy kapcsolat érdekében törekedni kell rá. A férfiak agya egész másképp működik, így egy hosszú comb, vagy nagy mell láttán egyből átkapcsolnak és úrrá lesz rajtuk a vadászösztön. Ezt vagy elfogadod, vagy nem, de semmiképp se áltasd magad azzal, hogy a párod nem néz meg egy csinos nőt az utcán.

Ha valamit nem kap meg, akkor megszerzi magának Kép forrása: bloglovin.com

Ha bevezeted a szexmentes időszakot a kapcsolatotokba, akkor nagy az esély rá, hogy a pasid egy idő után valaki mástól szerzi meg azt, amit te nem adsz meg neki. Itt arról a makacs női praktikáról van szó, amiről a nők többsége úgy gondolja, hogy hasznos dolog egy kapcsolatban, mivel ezzel a férfiak sakkban tarthatók.

A rossz hír az, hogy bár nekik tényleg a legtöbb gondolatuk a szex körül forog, teljesen hülyét sem csinálnak magukból. Ha mindent megadtok egymásnak testileg-lelkileg, akkor biztos, hogy egyikőtök sem fog sóvárogni más után, ehhez viszont tényleg az kell, hogy ápoljátok a kapcsolatotokat minden értelemben.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?