5 nőiesnek gondolt szokás, amit kiábrándítónak tartanak a férfiak

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ahogy a nők többségét idegesíti, ha a férfiak állandóan csak játszanak a gépükön, folyton disznóvicceket mesélnek, és legnagyobb problémájuk az, melyik kocsmában töltsék az estét, úgy a férfiakat is zavarják bizonyos szokások. Lássuk ezek közül a leggyakoribbakat!

Ha állandóan kérdezgeted Kép forrása: hu.pinterest.com

Minden szinten idegesítő tud lenni, ha folyton kérdésekkel bombázod a barátodat. Ha kifejezetten arra vagy kíváncsi, mit csinált, kivel beszélt, szinte percre pontosan mikor megy haza stb., akkor azzal garantáltan az őrületbe kergeted.

Nem sokkal jobb az se, ha a külsődről faggatod: szerinte híztál? Vagy éppen fogytál? Mennyire áll jól ez a ruha? – és így tovább. Úgy fogja érezni, nem tud neked jó választ adni, mert így is, úgyis megsértődsz majd, ráadásul egyértelműen azt közvetíted, hogy nincs önbizalmad.

Ugyanez vonatkozik az ellenőrző kérdésekre, hiszen még egy gyereknek sem kell részletesen beszámolnia otthon, percről percre hogyan telt a napja. Mindez nem azt jelenti, hogy semmiről sem érdeklődhetsz, de vedd észre, ha már korlátozod a szabadságát, vagy sarokba szorítod a kérdéseiddel.

Ha nagyon meg akarod változtatni Kép forrása: vk.com

Egy kapcsolatban mindenki változik valamennyit, idomul a másikhoz, ez teljesen természetes. De idővel mindenkit szakításra sarkall, ha a másik fele teljesen meg akarja változtatni.

Erre a nők többnyire hajlamosabbak, bár nyilván akadnak kivételek, és fordítva is működik a dolog.

Ennek tipikus tünetei, ha semmilyen programot nem szerveztek külön, rákényszerítitek a másikra az „otthonülős” életmódot, és persze érzelmileg zsaroltok, duzzogtok, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elterveztétek.

Alapszabály, hogy ha már kapásból a változtatáson, a másik korlátozásán töröd a fejedet, akkor nem vagy igazán szerelmes, tehát felesleges is erőltetni az egész kapcsolatot. Ellenkező esetben pontosan úgy szeretitek egymást, ahogy vagytok, a mindenkinek járó szabadságot éppúgy megadjátok egymásnak, mint azt, hogy önmaga lehessen továbbra is.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?