5 női tulajdonság, ami biztos szakításhoz vezet – A férfiak szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Összejöttetek, minden rendben, aztán derült égből villámcsapásként faképnél hagy? Szinte mindannyiunkkal előfordult már ez a horrorisztikus forgatókönyv, és valljuk be, mi magunk is dobtunk már valakit egyik percről a másikra. Míg mi, nők pontosan tudjuk, miért cselekedtünk így, a férfiakból kihúzni a szakítás valódi okát szinte lehetetlen, ezért megkérdeztem pár fiú ismerősöm, mik azok a női tulajdonságok, amik miatt ejteni szokták a lányokat. Ha magadra ismersz az alábbi lista valamelyik pontjában, érdemes hanyagolni ezt a viselkedést.

A fiúk képtelenek tolerálni azokat a lányokat, akik egyből más emberré akarják őket varázsolni.

Egyikük elmondása szerint ő egyből elküldte azt a lányt, aki a járás első hetében elkezdte kipakolni a hűtőszekrényéből az általa egészségtelennek tartott élelmiszereket és közölte, hogy ezentúl miket ehet, illetve nem ehet.

A fiú szerint, ha esetleg már jártak volna egy ideje és a hölgy némileg finomabban vezette volna fel az új étrendet, akkor elgondolkodott volna az egészséges életmódon, de így, hogy ellentmondást nem tűrve fektette le neki az új szabályokat, egyértelművé vált számra, hogy a kapcsolat felejtős.

Ritka, hogy egy párnak ugyanaz legyen a szenvedélye.

Ha találnak közös hobbit, az szerencsés felállás és rendkívül sokat tehet hozzá egy kapcsolathoz.

Ez azonban nem minden esetben van így, és ahogy a fiú sosem fogja megérteni például, hogy egy lány milyen élvezetet talál mondjuk a virágkötészetben, mi sem fogjuk megérteni, ők mit élveznek a makkettezésben, vagy a lövöldözős videojátékokban.

Ha viszont neki fontos a hobbija – márpedig ha űzi, akkor az –, nem szabad leszólnod, hiszen ha ő örömét leli benne, nem fog neki jól esni, ha emiatt inzultálod.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!