4 tulajdonság, amiért bolondulnak az érett férfiak – Benned megvannak?

Berényi Nóri
Írta: ,
4 tulajdonság, amiért bolondulnak az érett férfiak – Benned megvannak?

A felnőtt, érett férfiak számára már egészen más értékek fontosak, mint fiatalabb társaiknak, akik jellemzően kizárólag a külsőségekben keresik a válaszokat. Már lenyugodtak és inkább társra vágynak maguk mellé, nem egy kirakatbábura. Eláruljuk, miből jöhetsz rá, hogy egy igazi, felelősségteljes férfivel van dolgod!

Nincs is annál szebb látvány a férfiak számára, mikor egy nő igazán boldog és ez szinte sugárzik róla. Hiába tökéletes a külsőd, ha belülről nem ezt közvetíted a külvilág felé. Sok keleti tanító vallja, hogy addig nem adhatunk másnak boldogságot, ameddig magunknak meg nem adjuk. Ha belegondolsz ez tökéletesen igaz, hiszen egy sérült lélek csak sérült dolgot tud másnak adni, viszont egy boldog, életörömmel teli ember a jókedvével eláraszt másokat is.

Volt már olyan napod, amikor minden különösebb ok nélkül felhőtlen boldogságot éreztél? Amikor nem tudtad volna megmondani, hogy miért érzel így, egyszerűen csak így történt. Az év minden napján érezheted ezt, egyszerűen csak el kell döntened, hogy boldog leszel. Ne keress különösebb okokat, vagy alkalmakat rá, hiszen az is elég indok, hogy létezünk!

Törődés Kép forrása: millionairematch.com

Az igazi férfiak szemében nem vonzó tulajdonság az önzőség, inkább azt értékelik, ha egy nő gondoskodó és odaadó a szerelmével. Biztos ismered a mondást, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki terelgeti őt az úton, persze úgy, hogy a férfi ebből semmit ne vegyen észre.

Mi nők praktikák tárházával rendelkezünk és könnyen elérhetünk bármit a férfiaknál, ráadásul ha e mellé még társul egy gondoskodó természet, akkor biztos, hogy a tenyerén hordoz majd a pasi.

Valójában egy igazi férfi a társát keresi, akire számíthat, akivel együtt élhetik meg a jó és rossz dolgokat egyaránt, szóval maximálisan értékelni fogja azt, ha ott vagy mellette és igazán törődsz a lelkével is.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra