Ezekért a tulajdonságokért bolondulnak az igazi férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,

A felnőtt, érett férfiak számára már egészen más értékek fontosak, mint fiatalabb társaiknak, akik jellemzően kizárólag a külsőségekben keresik a válaszokat. Már lenyugodtak és inkább társra vágynak maguk mellé, nem egy kirakatbábura. Eláruljuk, miből jöhetsz rá, hogy egy igazi, felelősségteljes férfivel van dolgod!

Letisztult külső Kép forrása: inspiredbythis.com

Természetes, hogy a pasik odáig vannak a szexi, dekoratív női külsőért, mi pedig imádunk tetszeni nekik, de ha egy igazi férfival van dolgod, akkor neki már nem ez áll a prioritási listája élén. Nem kell napokig készülnöd egy randira, hogy tökéletes, makulátlan külsőt varázsolj magadnak, mert itt már nem az lesz a döntő, hogy elegendő púder van-e az arcodon, hanem az, hogy milyen személyiség vagy.

Hagyd a full make-up-ot, a 15 cm-es magassarkút és a ruhát, ami olyan szűk, hogy mozdulni sem tudsz benne. Helyette válassz olyan szettet, ami kényelmes és amiben magabiztosan tudsz majd mozogni. Ezt az oldaladat szeretnék látni!

Titokzatosság Kép forrása: fashn.be

Hidd el teljesen odáig lesz érted a kiszemelt férfi, ha látja benned a titokzatosságot, a megfejthetetlenséget, akit szépen lassan kell majd kibontania. Ne fedd fel magad az első randi alkalmával, se külsőleg, se belsőleg, hagyd meg ezt az izgalmat a későbbiekre.

Egy csinos szoknya egy jól kiválasztott felsővel igazi telitalálat lehet, ami szépen kiemeli az alakodat, viszont kellően diszkrét ahhoz, hogy felcsigázza a férfi fantáziáját.

Bár pont olyan divatkorszakban élünk, ami azt hirdeti, hogy a kevesebb több, és szinte alig kell egy-két ruhadarabbal fedni a testünket, de ez az elv nem célravezető, ha a jackpot-ot szeretnéd kifogni pasik terén. Légy titokzatos és nehezen elérhető, meglátod minden férfi téged akar majd!