5 mondat egy nő szájából, amire egyetlen férfi se tud jól válaszolni

Balatoni Dóra
Írta: ,

Férfiak és nők máshogyan gondolkodnak és néha bizonyos helyzetekben nehezen értik meg egymást. Nőként gyakran mondunk olyan mondatokat, amelyeket a másik nem képviselői egyszerűen nem tudnak mire vélni. Nézzük, mik azok a kijelentések vagy kérdések, amelyekkel biztosan összezavarod a párodat!

Ugye, hogy nem egyszer és nem is kétszer fordult már veled elő az, hogy a párod megkérdezte tőled, mi a baj, te pedig durcásan annyit mondtál neki, hogy „semmi”? Tipikus női válasz ez, amire a férfi biztosan nem tudja, hogyan is reagáljon.

Ilyenkor elgondolkodik, hogy mi lehet a baj, vajon valami rosszat tett a tűzre vagy egyszerűen csak munkahelyi gondjaid vannak.

Örülne, ha megbeszélhetné veled, de úgy tűnik, te elzárkózol ettől.

Ezt a kérdést akár a barátnődnek vagy az anyukádnak is felteheted, de a párodnak nem ajánlott. Ezzel a kérdéssel biztosan kínos helyzetbe hozod őt, ugyanis szinte kötelességének fogja érezni, hogy azt mondja, „jaj, dehogyis, nagyon csinos vagy”.

Nem is mondhatna mást, hiszen vagy annyira elfogult, hogy csak a szépet és a jót látja benned vagy egyszerűen udvarias.

Ne nézegesd folyton magad a tükörben, fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy, ha nem tetszik a kép, aki visszanéz rád a tükörből, akkor változtass, sportolj vagy diétázz, de jobb, ha a partneredet nem nyaggatod ilyen kérdésekkel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019