A nő is tehet arról, hogy csak „arra” kell a pasiknak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A nő is tehet arról, hogy csak „arra” kell a pasiknak

Kép forrása: boggy22/depositphotos.com

Rengeteget olvashatsz arról, hogyan ismerd fel, ha a férfi csak játszik veled, esetleg kihasznál, vagy csak „arra” kellesz neki. Tény, akadnak olyan férfiak, akik mindent bevetnek annak érdekében, hogy elhitessék magukról, valójában ideális partnerek – ők tényleg ok nélkül okoznak csalódásokat másoknak. Azonban sokszor a nők is hibásak, és éppen az ellenkezőjét kommunikálják, mint amire vágynak. De milyen hibákat érdemes elkerülnöd, ha szeretnéd, hogy ne csak „arra” keressék a társaságod a férfiak?

Ennek alapvetően fordítva kellene lennie, tehát inkább a férfinak kellene kedveznie számodra, de szerencsére már nem a 19. századot tapossuk, hogy túlságosan ragaszkodjunk a régi íratlan szabályokhoz.

Manapság már nincs olyan, hogy csak a férfi kezdeményezhet, de azért a lehető legtöbbször érdemes arra törekedned, hogy ő tegye meg az első lépéseket. Ha hónapokig flörtölgettek, és úgy érzed, teljesen egyértelműen kommunikálod, hogy tetszik neked, mégsem lép, akkor valószínűleg nem úgy érez, ahogy te. Ha egy férfi biztosnak érzi a dolgát és nem él kapcsolatban, akkor nagyon valószínű, hogy kezdeményezni fog.

Ha ezt a lehetőséget elveszed tőle, akkor sajnos jó esély van rá, hogy túlságosan könnyű prédának fog tekinteni, illetve ezután már nagyon nehezen tudsz megmaradni azon az úton, ami biztosítja, hogy ne folyton neked kelljen keresned az ő kegyeit, lesni a kívánságait.

... az, ha tényleg csak a legeslegvégső esetben kezdeményezel nyíltan, egyébként beéred a flörtökkel, mígnem felbátorodik, és ő lép.

Ha pedig már alakul köztetek a kapcsolat, nem kell hagynod, hogy folyton az ő kénye-kedve szerint alakuljon minden, mert ettől is túlságosan nyeregben érezheti magát.

Nyugodtan válaszolj később az üzenetére, vagy mondd azt, hogy most nem érsz rá!

Nyilván nem arról van szó, hogy napokig ne írj neki, vagy két hónapig ne találj alkalmat a randevúra, de az sosem baj, ha nem ugrasz azonnal, amikor neki éppen kedve szottyan.