Egy valódi nőcsábásztól még a hajtöved is bizsereg! Innen ismerheted fel

Király Eszter
Írta: ,
Egy valódi nőcsábásztól még a hajtöved is bizsereg! Innen ismerheted fel

Kép forrása: unsplash

Az éjszaka legsármosabb lovagja egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen, mégis éppen neked csapja a szelet. Intelligens, szórakoztató, sikeres, és annyira jóképű, hogy a térded is beleremeg. A zsibbadás a hajtövedtől indul és hullámozva halad át a testeden. Kósza szerelmi áramütés csipkedi a bőrödet, majd végül megáll a lábaidban, teljes szédülésérzetet eredményezve.

A szíved kalapál, az észveszejtő vonzódás pánikrohamokkal bombáz, valahányszor csak oldalra nézel, és viszonzod pillantását. Az éjszaka fülledt félhomályában egyetlen érintéssel simogatja le rólad a ruhát, a reggeli álomittas boldogságot azonban megtöri a szótlanság, és szürkére színezi a gyanakvás. Az éjszaka lovagja szerelmes összebújás helyett a nadrágját keresgéli, és hirtelen nagyon elfoglalt lesz, mozdulatai mesterkéltek, mosolya erőltetett, a felejthetetlen éjszaka sajnos felejtős reggelt hoz. Ajtó csapódik, a búcsú, a számcsere, a homlok puszi, és a „majd hívlak” mind elmarad.

Bókjai átlátszóak, dicséretei üresek, mert ő egy valódi öröm-csábító, egy modern Casanova, aki nem akar magához kötni, nem mond szép szavakat, és ha az éjszaka könnyű kalandot ígér, akkor van igazán elemében. A rafinált csábító fantáziából kifogyhatatlan, üres, semmitmondó édes-mézes varázsszavai nem is neked szólnak, csak egy éppen potenciális, kívánatos nőneműnek, akit kidumálhat a bugyijából.

Azt hiszed, eszelősen kíván, és odavan érted? Rosszul gondolod, drágám. Mert olyan vagy neki, mint egy behabzsolni való, well done steak, egy gasztro élmény, amitől elindult a nyálelválasztása, és alig várja, hogy megízleljen.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de utána lehet, hogy meg sem köszöni a vendéglátást, csak távozik angolosan. A lényegre hajtott, megkapta, ennyi volt, mese volt, köd előtte, köd mögötte.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!