Ezt nézi meg a pasi, amikor először megy fel a lakásodba

Kovács Andrea
Írta: ,
Ezt nézi meg a pasi, amikor először megy fel a lakásodba

Kép forrása: akmalkarim.com

Legyen szó egy tudatosan megszervezett randiról, vagy éppen egy egyéjszakás kalandnak induló románcról, biztosan te is kíváncsi vagy rá, mit néznek meg a srácok, amikor először feljutnak a lakásodba. Mi most megkérdeztük őket!

Lakberendezési mizéria Kép forrása: laurenconrad.com

„Én mindig megnézem, milyen a lakás berendezése. Na nem mintha márkákat vagy konkrét stílusirányzatokat keresnék, de szerintem nagyon fontos az összhang és a harmónia.

Ha a nő lakása olyan, mint egy kollégiumi szoba, tele van poszterekkel és gyerekkori holmikkal, akkor gyorsan menekülőre fogom a dolgot. Nem akarom olyasvalaki idejét rabolni, aki megragadt a kamaszkor küszöbén.

Leszámítva egy-két apróságot, én nem ragaszkodom furcsa, múltbéli tárgyakhoz, ezért ha túl sokat látok ilyenekből, kénytelen vagyok arra asszociálni, hogy a randipartnerem nem a jelenben él...” – György (33), értékesítő.

Mi van a hűtőben? Kép forrása: design-milk.com

„Nem jellemző, hogy a randin a hűtő feltépésével indítok, de ha úgy adódik, hogy például ki kell vennem a bort, akkor azért alaposan megnézem, milyen a felhozatal.

Ha félkész ételekkel van tele, vagy nincs benne szinte semmi, akkor arra gondolok, hogy a nő nem tud főzni, illetve nem fontos számára az egészsége.

Ez felnőttként szerintem részben felelőtlenség, részben a testünk iránti igénytelenség, szóval számomra nem túl szimpatikus.

Egyébként nem vagyok egészségmániás, úgyhogy nem kell, hogy zöldségekkel, gyümölcsökkel és sovány hússal legyenek tele a polcok, de ha valahol, akkor szerintem az étkezés terén igazán számít a minőség.” – Ádám (28), piackutató.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!